Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Michal Bouwwerkzaamheden, Halsteren

Hoofdlaan 8, Halsteren (Noord-Brabant)

WhatsApp met Michal Bouwwerkzaamheden

www.michal-bouwhalsteren.com

Voor binnen stucen, buiten stucen, tegelwerken, lijmwerken en verbouwingen in Halsteren

Voor stucwerken, tegelwerken, timmerwerkzaamheden, verbouwen, onderhoud en tuinwerkzaamheden, kunt u kiezen voor Michal Bouwwerkzaamheden in Halsteren. Alle werken worden in samenspraak met u uitgevoerd en dit na een bezoek met een verkennend gesprek, waarin u al uw wensen heeft geuit.  Bij tuinaanleg wordt rekening gehouden met de stijl die past bij uw huis. Gaat u zelf uw tuin onderhouden of laat u dat doen? Wilt u later nog een terras of zwembad laten installeren? Alles in overeenstemming met de inrichting van uw tuin, de schaduwpartijen en het bodemtype. Na het in beeld brengen van alle wensen en factoren, wordt een plan gemaakt.

Strakke afwerking door professioneel stucwerk

Vooral met stucwerk kan een interieur wat sfeer betreft ingrijpend worden veranderd. Door het aanbrengen van een bepaald profiel kan de woning een volledig nieuwe stijl of structuur krijgen. Het gaat niet alleen om bestaande bouw maar ook om ingrijpender werk zoals verbouwing of nieuwbouw. Ook voor de combinatie daarvan kunt u bij Michal Bouwwerkzaamheden terecht.  De uitstraling van uw woning of bedrijfspand wordt vooral bepaald door de tuin. Het gaat om de verantwoorde aanleg van gazons, gezellige stadstuinen, bedrijfstuinen met glooiingen en zithoeken, een wildere begroeiing en alles mooi afgelijnd. Het wordt allemaal volgens uw aangeven gerealiseerd door Michal Bouwwerkzaamheden.

Er wordt altijd gewerkt met een duidelijk plan

Om uw ideeën vorm te geven, wordt er volgens een duidelijk plan gewerkt. Bij een omvangrijke verbouwing worden wanden verwijderd en dus moet er eerst een berekening worden gemaakt of dat de constructie niet aantast. De keuze van materialen en hun uitstraling is belangrijk. Welke kosten zijn daarmee gemoeid? Ook daarbij adviseert Michal Bouwwerkzaamheden.

Contacteer Michal Bouwwerkzaamheden in Halsteren.

Verbouwingen Halsteren

Contact opnemen

Contact info

Michal Bouwwerkzaamheden
Hoofdlaan 8
Halsteren (Noord-Brabant)

www.michal-bouwhalsteren.com

Openingstijden
Ma 06:00 - 20:00
Di 06:00 - 20:00
Wo 06:00 - 20:00
Do 06:00 - 20:00
Vr 06:00 - 20:00
Za 06:00 - 20:00
Zo 06:00 - 20:00

Trefwoorden: Binnen stucen, Buiten stucen, Tegelwerken, Lijmwerken, Brug leggen, Timmerman, Verbouwingen, Gras leggen, Tuinwerkzaamheden, Hovenier

Rubrieken: Verbouwingen, Utiliteitsbouw, Bouw en Onderhoud

Houd contact