Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Helder Stacaravans & Chalets, Feanwâlden

Wettertoerwei 2, Feanwâlden (Friesland)

www.helderstacaravans.nl

Voor chalet en stacaravan inkoop en verkoop en plaatsen recreatie verblijf

Bent u op zoek naar een bouwer van caravans en chalets, die ze ook plaatst op de plek waar u dat wenst? In het Friese Feanwâlden treft u een specialist op dit gebied. Helder Stacaravans & Chalets is een vertrouwd adres voor het hele traject van ontwerp, chalet bouw en plaatsen van een vakantieverblijf op maat. De kwaliteit is genoeg voor vele jaren zorgeloos verblijf voor de eigenaar of voor de incidentele huurder. Het is een productiebedrijf dat alle service verleent bij het afhandelen van de leverantie. De diensten zijn chalet verkoop, inkoop van chalets, verkoop van stacaravans, inkoop van stacaravans, bouw grote chalet, bouw klein chalet en transport van chalets.

De diensten van zomerverblijf specialist uit Feanwâlden

Of u voor het eerst een stacaravan of chalet gaat kopen of al een ervaren eigenaar bent van zo’n vakantieverblijf maakt niet uit voor Helder Stacaravans & Chalets. Regel een afspraak en ze helpen u door de verschillende fasen.

  • Oriëntatie en informatie in Feanwâlden
  • Wensen voor indeling en bijbehorend ontwerp
  • Chalet bouw als vakantiepark chalet
  • Inkoop- of verkoop van stacaravan of chalet
  • Transport van chalets
  • Aansluiting nutsvoorzieningen op het park

Chalet bouw Feanwâlden, Friesland

Vakantieparken hebben eigen regels

Helder Stacaravans & Chalets is bekend met de grotere en kleinere vakantie- en recreatieparken in ons land. Overal gelden eigen regels voor het plaatsen van de stacaravan of het chalet. De grootte en de plaats van de ingang zijn belangrijk. Uw ontwerper en bouwer in Feanwâlden houdt daar van meet af aan rekening mee. U krijgt een maatproduct dat helemaal aan uw wensen voldoet en ter plekke niet problemen oplevert. Alles hangt samen met de goede afstemming van uw opdracht. De mogelijkheden voor ontwerp zijn onbeperkt. Elk probleem kent een eigen oplossing.

Groot assortiment caravans te koop in Friesland

Vaak weet de aspirant eigenaar van een caravan of chalet nog niet welke kwaliteiten van zijn vakantieverblijf hij precies wenst. Daarom is het belangrijk om bij Helder Stacaravans & Chalets in Feanwâlden langs te gaan voor een eerste indruk van het actuele aanbod. U krijgt alle informatie over de mogelijkheden om uw verplaatsbare vakantiepark chalet te laten vervoeren. Het bedrijf beschikt over de noodzakelijke kennis en transportmaterieel om zowel vervoer als het plaatsen vakkundig uit te voeren. Ook de aansluiting op gas, licht en water kan zo nodig voor u worden uitgevoerd. Het wordt een bestemming waar u en uw gezin regelmatig met plezier zullen verblijven.

Neem contact op met Helder Stacaravans & Chalets in Feanwâlden voor het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

Contact opnemen

Contact info

Helder Stacaravans & Chalets
Wettertoerwei 2
Feanwâlden (Friesland)

www.helderstacaravans.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten

Trefwoorden: Chalet verkoop, Inkoop van chalets, Verkoop van stacaravans, Inkoop van stacaravans, Chalets, Stacaravan, Grote chalet, Klein chalet, Chalet bouw, Transport van chalets

Rubrieken: Caravans, Chalet

Houd contact