Aquariumbenodigdheden

Naar de aquariumwinkel voor uw eigen onderwaterparadijs

Bij de aquariumwinkel kunt u terecht voor alles wat met uw aquarium te maken heeft. Want om uw aquarium echt tot leven te laten komen is er meer nodig dan enkel water, vissen en planten. Bij de aquariumwinkel zijn alle benodigdheden verkrijgbaar om uw aquarium echt bijzonder te maken. Wat dacht u van nachtverlichting om \'s avonds nog van de mooie lichteffecten in het water te genieten. Of echt levend koraal? Uw aquarium tovert u zo om in tropisch paradijs; u waant zich in de Great Barrier Reef terwijl u zich in de comfort van uw eigen woonkamer bevindt!

Aquarium kopen bij de aquariumwinkel

Een aquarium is een bak van glas of plexiglas vol met water waarin vissen en planten gehouden worden. Een glazen bak waar in plaats van water aarde zit is daarom geen aquarium maar een terrarium. Er is dus een onderverdeling tussen:

  • Aquarium: bak vol met water voor vissen en planten.
  • Terrarium: bak met grond en planten voor hagedissen en insecten.
  • Paludarium: bak met een water- en landgedeelte voor kikkers, padden en schildpadden.

Heeft u zelf schildpadden of reptielen? Op dierenarts-dierenkliniek.nl vindt u meer informatie over het houden van deze dieren.

Bij de aquariumwinkel zijn er aquaria verkrijgbaar in vele soorten en maten; van de standaard vissenkom tot een hele onderwaterwereld die helemaal in uw interieur weggewerkt is.

Zorg er altijd voor dat uw aquarium in de buurt staat van een raam waar licht doorheen komt. Licht is bevordert de gezondheid van de planten en vissen in het aquarium. Bovendien warmt licht het water op: zo bent u minder energie kwijt aan het kunstmatig warm houden van het water.

Vraag bij de aquariumwinkel hoe u het aquarium het beste inricht. Iedere vis heeft zo zijn eigen voorkeur qua planten, andere vissen en watertemperatuur. Het beste is om de eerste 14 dagen geen vissen in het aquarium te doen. De planten moeten namelijk eerst in \'biologisch-evenwicht\' raken.

Aquariumbenodigdheden- en accessoires uit de aquariumwinkel

Voor zo\'n prachtig aquarium zijn wel veel benodigdheden en accessoires nodig. Ook vergt het onderhoud om de vissen en het aquarium in perfecte staat te houden. De benodigdheden en accessoires die u bij de aquariumwinkel koopt:

  • Inrichting: achterwand, bodembedekking, drijfhout, stenen & rotsen, (kunst)planten en voedingsbodem.
  • Techniek: filters, beluchting, verwarming, koeling, verlichting, voederautomaat, stromingspomp, CO2 apparatuur, ozon generator en osmose.
  • Onderhoud: algenbestrijding, bodemreiniger, watertester, waterconditioner, reiniging, filtermaterialen, medicijnen en zeezout.

Meestal zijn er bij een aquariumwinkel ook benodigdheden voor uw vijver te koop, zoals: pompen, fonteinen, verlichting, netten, etc.

Bedrijven in Aquariumbenodigdheden

Algen Magneet Nederland BV De Gouwe 10A, Dronten
Aquarium Speciaalzaak Rick Korteweg 4, Nunspeet

Aquariumbenodigdheden in de volgende plaatsen:

Nunspeet, Dronten

Aquariumbenodigdheden in de volgende regios:

Gelderland, Flevoland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Aquariumbenodigdheden, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z