Auto's - Verhuur en Lease

De autoverhuurder geeft u meer vrijheid op vakantie

Autoverhuurder nodig? Als u op vakantie bent in het buitenland dan is een auto erg handig. De meeste landen hebben namelijk niet zo\'n goed georganiseerd openbaar vervoersnetwerk als Nederland; daar wilt u liever niet afhankelijk van zijn. Huur daarom een auto bij een autoverhuurder! Zo verkent u op eigen houtje het land in plaats van dat u in een zweterige bus vol met toeristen zit.

U wilt natuurlijk zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het zoeken van een goede autoverhuurder in uw vakantieland. Daarom is het verstandig om voor vertrek al een betrouwbare verhuurder te zoeken en daar contact mee op te nemen. Meestal kunt u vooraf al betalen, dan hoeft u bij aankomst alleen uw papieren te laten zien om de autosleutels te krijgen. Om een auto te huren heeft u meestal een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geld is en een creditcard.

Regels verschillen per autoverhuurder

Houd er rekening mee dat er bij iedere autoverhuurder weer andere regels gelden. Meestal is er een minimumleeftijd (vrijwel altijd 21+) en voor het besturen van de gehuurde auto en moet u andere bestuurders van te voren opgeven. De bestuurder moet het rijbewijs minimaal een jaar hebben. Vaak wordt er nog een extra toeslag gerekend voor bestuurders jonger dan 25 jaar.

Controleer vooraf op schade

Het is verstandig om de auto vooraf te controleren op eventuele schade. Zo loopt u niet het risico dat de autoverhuurder achteraf schade die u niet veroorzaakt hebt op u gaat verhalen. Om helemaal zeker van uw zaak te zijn, maakt u wat foto\'s van alle kanten van de auto.

Meestal krijgt u de auto met een volle tank mee en levert u die ook weer met een volle tank in. Soms heeft de autoverhuurder hier andere regels voor, informeer hier daarom van tevoren over.

Autoverhuurder in Nederland

Natuurlijk is het ook mogelijk om in Nederland zelf een auto te huren. Bijvoorbeeld een busje om voor een speciale gelegenheid een groep mensen te vervoeren. Of een bestelwagen om uw zware meubels te verhuizen.

Prijs van een huurauto

De prijs per dag om een auto te huren verschilt per land. Exclusief toeslagen ligt de prijs meestal tussen de € 20 en € 50 per dag. Uiteraard rekent de autoverhuurder voor een luxe auto per dag een hoger tarief dan voor een kleine auto uit een lage klasse.

Bedrijven in Auto's - Verhuur en Lease

Schopman Verhuizingen Verdistraat 5, Zutphen
ABS Skiljan B.V. Hoofdweg 8, Capelle a/d IJssel
CheapCarRent Hazenpad 15 - 2, Breda
Direct Lease Dokter Poelsstraat 63 - A, Oldenzaal

Auto's - Verhuur en Lease in de volgende plaatsen:

Zutphen, Oldenzaal, Breda

Auto's - Verhuur en Lease in de volgende regios:

Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Overijssel

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto's - Verhuur en Lease, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z