Aandrijftechniek

Aandrijftechniek

Door middel van aandrijftechniek wordt een machine of machineonderdeel in beweging gebracht. Er zijn verschillende soorten aandrijftechniek: Zo is de aandrijving van een auto een verbrandingsmotor en worden losse componenten aangedreven door hydrauliek en pneumatiek.

Bedrijven in de aandrijftechniek kunnen u van dienst zijn met onder andere; onderdelen verkoop, nieuwbouw, onderhoud en reparatie van aandrijvingen. Zo beschikt u snel over een compleet nieuwe aandrijving, of laat uw oude aandrijving weer als een zonnetje lopen.

Kosten- en milieubesparende aandrijftechniek

Vanwege de slinkende olievoorraden en zorgen over het milieu, wordt er de laatste jaren veel geïnvesteerd in milieuvriendelijke aandrijftechniek. Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor elektrische aandrijvingen. Deze aandrijftechniek heeft een hoger rendement dan de hydraulische. Ze gebruiken alleen energie wanneer dat nodig is en zijn daarom beter voor het milieu. Nadeel van elektrische aandrijftechniek is wel dat het meer ruimte in beslag neemt en meer onderhoud nodig heeft.

Energieverbruik Aandrijvingen

Aandrijvingen verbruiken veel energie. Behalve het sparen van het milieu, is het ook vanuit economisch oogpunt slim om gebruik te maken van energiezuinige aandrijftechniek. Let bij de aanschaf van een aandrijving dus niet alleen op de kostprijs, maar houd ook rekening met onderhoudskosten en energieverbruik.

Bedrijven in Aandrijftechniek

Emerson Network Power BV Druivenstraat 3, Breda
Ringspann Benelux BV Nieuwenkampsmaten 6-15, Goor
Stiebel BV Weteringstraat 13A, 's-Heerenberg

Aandrijftechniek in de volgende plaatsen:

Goor, Breda

Aandrijftechniek in de volgende regios:

Noord-Brabant, Overijssel, Gelderland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Aandrijftechniek, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z