Adviesbureaus - agrarisch

Een agrarisch adviesbureau staat agrarische bedrijven bij in de dynamische omgeving waarin zij zich bevinden. Agrarische bedrijven bezitten veel kennis over de agrarische sector. Toch betekent dit niet dat zij altijd voldoende kennis in huis hebben om alle aspecten van hun bedrijf in goede banen te leiden. Zij hebben te maken met veel belanghebbende partijen en het ingewikkelde web van wet- en regelgeving. Hierdoor behoeven veel agrarische bedrijven advies en ondersteuning. Agrarisch adviesbureaus zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en gespecialiseerd in zaken waarin ondersteuning nodig is. Laat een agrarisch adviesbureau u helpen bij uw bedrijfsvoering!

Diensten agrarisch adviesbureau

De betrokken adviseurs van een agrarisch adviesbureau komen zelf uit de agrarische sector. Zij beschikken over jarenlange ervaring en hebben een grote deskundigheid opgebouwd op het gebied van zaakvoering. Bovendien volgen zij de wet- en regelgeving op de voet. Advies en begeleiding op maat bevinden zich onder meer op het vlak van:

  • Mestbeleid
  • Bemestingsplannen
  • Gecombineerde Opgave
  • GLB beleid
  • Bezwaarschriften en beroepszaken
  • Subsidie aanvragen
  • Bedrijfsplannen
  • Juridische bijstand

Specialisaties agrarisch adviesbureau

Veel voorkomende zaken waar agrarische bedrijven tegenaan lopen zijn de mestverwerkingsplicht, de Gecombineerde Opgave en Het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). U bent als agrariër verplicht van een mestoverschot een bepaald percentage te verwerken. Dit verschilt per sector en per regio. U moet daarnaast een bemestigingsplan met boekhouding bijhouden. Mogelijk komt u in aanmerking voor de vrijstelling Regionale Mestafzet Overeenkomst. Ook moet u jaarlijks de Gecombineerde Opgave indienen met daarop vermeld welke percelen in gebruik zijn, de dieraantallen en hun huisvesting, mestopslag, bemesting, arbeid en eventueel subsidieaanvraag. U heeft ook te maken met Het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB), het landbouwbeleid van de Europese Unie bestaande uit de marktordening en de plattelandsontwikkeling.

Een agrarisch adviesbureau ondersteunt u graag met deze zaken!

Bedrijven in Adviesbureaus - agrarisch

Wouter Oosterhof Nijksweg 34, Blesdijke

Adviesbureaus - agrarisch in de volgende plaatsen:

Blesdijke

Adviesbureaus - agrarisch in de volgende regios:

Friesland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Adviesbureaus - agrarisch, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z