Agenturen- en commissiehandel

Agentuur

Een agentuur helpt u bij de inkoop en verkoop van artikelen. Stel, u heeft een eigen winkel in kleding, dan heeft u al snel hulp nodig om de juiste artikelen te bemachtigen. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een agentuur in te schakelen die inkoopwerk namens en in opdracht van u verricht. Een agent bemiddelt voor u als handelsvertegenwoordiger bij de totstandkoming van de door u gewenste overeenkomsten. Dankzij jarenlange ervaring beschikt een agentuur vaak over een uitgebreid netwerk in zowel binnen- als buitenland.

Eigenschappen goede agentuur

Wanneer u op zoek gaat naar een goede agentuur, houd dan in gedachten dat deze aan de volgende eigenschappen dient te voldoen:

  • Een agentuur is dankzij nauwe samenwerking en inzicht in de markt in staat in uw specifieke wensen te voorzien.
  • Een agentuur beschikt over een uitgebreide klantenkring en speelt flexibel in op de vraag uit de markt.
  • Een agentuur beschikt vaak over eigen specialisaties in de meest uiteenlopende sectoren, bijvoorbeeld in mode, wijn of designmeubelen.
  • Een agentuur selecteert altijd op hoge kwaliteit, diversiteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.
  • Een agentuur heeft vaak korte lijnen en weet precies waar hij moet zijn voor de juiste producten, die met zorg voor u worden geselecteerd.
  • Een agentuur verzorgt desgewenst ook retourneringen en reclamaties.

Samenwerking agentuur

Wanneer u de samenwerking aangaat met een agentuur is het verstandig om de rechten en plichten van zowel uzelf als de agent vast te leggen in een agentuurovereenkomst. Op deze manier voorkomt u eventuele problemen over de beloning, de beëindiging van het contract, de goodwill-vergoeding, de aansprakelijkheid en het concurrentiebeding. Een dergelijke overeenkomst met een agentuur is niet wettelijk verplicht, maar moet indien opgesteld wel aan bepaalde wettelijke vereisten voldoen voor de geldigheid. Win hiervoor juridisch advies in.

Bedrijven in Agenturen- en commissiehandel

The 1st Impression Agency Kleine Woerdlaan 47, NAALDWIJK

Agenturen- en commissiehandel in de volgende plaatsen:

Naaldwijk

Agenturen- en commissiehandel in de volgende regios:

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Agenturen- en commissiehandel, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z