AGF groothandel

Een AGF groothandel speelt een belangrijke rol voordat uw aardappelen, groente en fruit in de supermarkten belanden. Denkt u daaraan weleens als u in uw appel bijt? Of wanneer u aan uw klassieke Hollandse maaltijd van aardappelen, groente en vlees begint? Vast niet! En logisch, uw aardappelen, groente en fruit leggen nogal een weg af voordat ze uw bord bereiken. De dagelijkse consumptie van verse aardappelen, groente en fruit zou echter wel sterk worden ingeperkt zonder tussenkomst van een AGF groothandel.

Taken AGF groothandel

Een AGF groothandel fungeert als schakel tussen leverancier en afnemer en heeft als hoofdtaken een goede kwaliteit aardappelen, groente en fruit selecteren en deze middels een snelle distributie leveren. De relatie met een groothandel kan langdurig zijn. Bent u als afnemer tevreden over de kwaliteit en levering, dan wilt u natuurlijk blijven bij deze groothandel. Een AGF groothandel heeft vaak een uitgebreid netwerk, ruim ervaring en is een deskundige op het gebied van aardappelen, groente en fruit. Door een netwerk van betrouwbare telers over de hele wereld kan rechtstreeks de beste kwaliteit aardappelen, groente en fruit worden ingekocht.

Van AGF groothandel tot afnemer

Hoe de beste kwaliteit aardappelen, groente en fruit uiteindelijk bij u als afnemer terecht komen is te danken aan een uitgekiend logistiek systeem van de AGF groothandel. Deze zorgt voor een snelle distributie van de producten en levert deze idealiter bij u af tegen een vriendelijke prijs. De tussentijdse opslag van uw aardappelen, groente en fruit is natuurlijk van even groot belang als de kwaliteit ervan. Een AGF groothandel weet als expert hoe de producten op de juiste manier op te slaan, onder perfecte klimatologische omstandigheden, zodat de kwaliteit gewaarborgd is. AGF groothandels ontwikkelen vaak ook eigen specialisaties, zoals een eigen inpakafdeling.

Bedrijven in AGF groothandel

Potato Henk Schillinkweg 6, Zeewolde

AGF groothandel in de volgende plaatsen:

Zeewolde

AGF groothandel in de volgende regios:

Flevoland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek AGF groothandel, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z