Archiefopslag, -vernietiging en -verzorging

Archiefvernietiging

Door archiefvernietiging krijgt u weer ruimte in uw archief. Omdat u altijd weinig ruimte heeft in een archief, is het belangrijk om af en toe een deel te vernietigen zodat er weer ruimte is voor nieuwe documenten.

Het is natuurlijk geen optie om uw archief gewoon bij het vuilnis neer te zetten. Want u wilt niet dat uw oude documenten en persoonsgegevens in verkeerde handen komen. Daarom bestaan er bedrijven die gespecialiseerd zijn in archiefvernietiging. Mensen die daar werken komen dagelijks in aanraking met vertrouwelijke informatiek; daarom zijn zij uitvoerig gescreend. Zo weet u zeker dat zij alle informatie uit uw oude archief echt vernietigen.

Digitale archiefvernietiging

Voor digitale archieven is het ook belangrijk de juiste archiefvernietiging toe te passen. U kent vast wel de verhalen van afgedankte hardeschijven en datasticks van Nederlandse overheidsinstanties. Die duiken dan later op in het nieuws omdat ze ergens buiten bij het oud vuil staan terwijl ze zeer gevoelige informatie bevatten.

In Israël zijn ze voorzichtiger met digitale archiefvernietiging. Dat land staat er om bekend hun staatsarchieven met gepantserde voortuigen en politie-escorte naar de verbrandingsoven te vervoeren. Dit is natuurlijk de veiligste methode, maar het kost enorm veel geld en is slecht voor het milieu. De meest efficiënte methode voor digitale archiefvernietiging is de shredder.

Van harddisk tot snippers

Waarom moet digitale archiefvernietiging met een shredder? U kunt de schijf toch ook leegmaken of hem met een schroevendraaier beschadigen? Een harddisk of datastick is veel steviger dan hij lijkt. Ook al vouwt u hem dubbel, rijdt u er met uw auto overheen, boort u er een gat in, houdt u er een grote magneet bij en gooit u hem in de open haard; de harddisk is meestal gewoon nog te repareren. Een groot deel van de data blijft gewoon intact.

Daarom is het beter om uw data te laten vernietigen door een bedrijf dat gespecialiseerd is in archiefvernietiging. Daar verdwijnt het in de shredder en blijven er van uw harde schijven en datasticks enkel snippers over.

1 resultaten voor Archiefopslag, -vernietiging en -verzorging gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Archiefopslag, -vernietiging en -verzorging staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Archiefopslag, -vernietiging en -verzorging in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden archiefopslag, -vernietiging en -verzorging:

Pagina:  [1]

Hogestede 139, 4701 JE Roosendaal
Pagina:  [1]

Archiefopslag, -vernietiging en -verzorging regionaal zoeken in ...

1 resultaten gevonden voor archiefopslag, -vernietiging en -verzorging

Archiefopslag, -vernietiging en -verzorging zoeken in...

bedrijven uit rubriek archiefopslag, -vernietiging en -verzorging

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Archiefopslag, -vernietiging en -verzorging, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z