Assurantiekantoren

Assurantiekantoren

Er zijn zoveel assurantiekantoren dat u door de bomen het bos niet meer ziet. En als u een kijkje neemt op de websites van de vele assurantiekantoren, dan ziet u door de bijvoeglijk naamwoorden de inhoud niet meer.

Ze beweren namelijk allemaal dat ze onafhankelijk, ervaren, betrouwbaar, flexibel en objectief zijn. Waarbij helderheid, integriteit en een persoonlijke aanpak voorop staan. Zodat u uiteindelijk een gedegen, weloverwogen, deskundig advies op maat krijgt. Zo weet u dus nooit bij welk assurantiekantoor u het beste terecht kunt; ze beweren allemaal hetzelfde!

Wat doen assurantiekantoren?

Assurantiekantoren adviseren u bij het kiezen van een verzekering en bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappij. De gemiddelde consument weet namelijk niet genoeg over de wet- en regelgeving rondom verzekeringen om altijd te weten wanneer hij in zijn recht staat. Omdat assurantiekantoren niet gebonden zijn aan een verzekeringsmaatschappij, krijgt u een objectief advies.

Zij adviseren u onder andere over verzekeringen voor:

  • Aansprakelijkheid: Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als u onverhoopt schade toebrengt aan een ander, dan is het mogelijk dat de tegenpartij u hiervoor aansprakelijk stelt. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd.
  • Begrafenis: Iedereen komt eens te overlijden, ook u. En dan wilt u natuurlijk een mooie uitvaart zonder dat uw nabestaanden zich bezig moeten houden met de kosten in plaats van het rouwproces. Daarvoor bestaat de begrafenisverzekering.
  • U heeft hierbij de keuze tussen de natura- en kapitaalverzekering. Bij de eerste verzorgt de verzekeraar de hele uitvaart. Bij de tweede keert de verzekering na het overlijden een bedrag uit waarmee u de begrafenis of crematie betaalt.
  • Kostbaarheden: Uw antiek, schilderijen en sieraden zijn erg kostbaar en lopen altijd het risico van beschadiging of diefstal. Met de kostbaarhedenverzekering bent u daarvoor verzekerd. Assurantiekantoren adviseren wanneer het verstandig is om een voorwerp te verzekeren.
  • Rechtsbijstand: Een advocaat kost al gauw 150 euro per uur. Daardoor hebben veel particulieren rechtsbijstand nodig. De rechtsbijstandverzekering dekt dan een deel van de kosten van de rechtszaak.
  • Ziektekosten: Heeft u een aanvullende verzekering nodig of is het basispakket voor u genoeg? Assurantiekantoren adviseren welke aanvullende verzekeringen voor u eventueel geschikt zijn.

Advies in financiën

Assurantiekantoren adviseren u ook over financiële zaken zoals hypotheken en andere bankzaken. Zo bent u zeker van de meest passende hypotheek met de scherpste rente.

Brancheverenigingen voor assurantiekantoren

Veel assurantiekantoren sluiten zich aan bij een branchevereniging die hun belangen behartigt. Bekende verenigingen in deze branche zijn de NBVA en Stichting Erkend Hypotheekadviseurs. Deze waarborgen de kwaliteit van deze branche. Let er dus op of het assurantiekantoor waar u zaken mee doet lid van deze brancheverenigingen is.

Bedrijven in Assurantiekantoren

Adviesburo Fred Breuker Oude Werf 3, West Graftdijk
Adviesburo Fred Breuker Oude Werf 3, West Graftdijk
Adviesburo Fred Breuker Oude Werf 3, West Graftdijk
Adviesburo Fred Breuker Oude Werf 3, West Graftdijk
Assurantiekantoor Baeten Venloseweg 16, Horst
Defico Advies Pegasus-ring 13, Dordrecht
AON Consulting Nederland C.V. Lange Voorhout 17, Den Haag
Ass.- en Finan. Adv.bur. Raam B.V. Rozenburgerplein 2/A, Schiedam
Assurantiekantoor De Ridder Wilhelminastraat 44, Axel
Assurantiekantoor Driemans Laaressingel 71, Enschede

Assurantiekantoren in de volgende plaatsen:

Den Haag, Axel, Assen, Elshout, Rotterdam, Horst, Dordrecht, Schiedam, Enschede

Assurantiekantoren in de volgende regios:

Zuid-Holland, Noord-Holland, Drenthe, Overijssel, Limburg, Zeeland, Noord-Brabant

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Assurantiekantoren, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z