Auto\'s – Autobelettering

Je ziet het veel: autobelettering op voertuigen. Heeft u zelf weleens gedacht aan rijdende reclame voor uw bedrijf? U maakt automatisch reclame terwijl u aan het werkt bent. De ideale manier om relatief voordelig langdurig reclame te maken op verschillende locaties. Voor veel ondernemers is het vanzelfsprekend om hun bedrijfsvervoer te laten beletteren, alleen al om een betrouwbare indruk te maken op locatie bij de klant. Maar ook wanneer u niet per se uw auto voor werkdoeleinden gebruikt is laten beletteren een goed idee, bijvoorbeeld als restauranteigenaar. Zo maakt u altijd reclame op de plekken waar u rijdt en daar waar mensen uw auto passeren. Hoe gaat autobelettering in zijn werk?

Werkwijze autobelettering

Elk merk en type auto komt in principe in aanmerking voor autobelettering of het nu gaat om personenauto\'s, bestelbussen of vrachtwagens. Hoe groter het oppervlakte, hoe meer mogelijkheden u natuurlijk heeft. U kunt uw auto vaak op een door u gewenste locatie laten beletteren, bij voorkeur binnen, en afleveren. Hiervoor wordt specifieke folie gebruikt dat uw voertuig niet beschadigt bij het verwijderen. Het is mogelijk om één auto te laten beletteren, maar ook een heel wagenpark, in uw eigen huisstijl maar een autobeletteringsbedrijf kan u ook helpen met het ontwerp. Denk aan uw logo verwerkt in een ontwerp of een compleet nieuw ontwerp. Autobeletteringsbedrijven zorgen er altijd voor dat u uw voertuig zo kort mogelijk hoeft te missen.

Autobeletteringsbedrijven bieden doorgaans de volgende mogelijkheden aan:

  • Beletteren met uitgesneden letters en logo\'s
  • Bestickeren met full color prints
  • Carwrapping
  • Raambelettering
  • Ramen tinten en blinderen

Autobelettering op leaseauto\'s

Ook private lease-auto\'s worden regelmatig ingezet voor reclamedoeleinden. Een win-winsituatie. De consument stelt reclameruimte op zijn leaseauto beschikbaar, waardoor hij maandelijks profiteert van een flinke korting op de leaseprijs. De adverteerder daarentegen koopt advertentieruimte in tegen een scherpe prijs. Als adverteerder kunt u één maar ook meerdere auto’s laten rondrijden. Een uitermate goede manier van adverteren, omdat het relatief goedkoop is en u automatisch vaker en op meerdere plekken adverteert. U kunt reclame maken voor uw bedrijf, maar ook voor losse producten en tijdelijke acties promoten met autobelettering.

Bedrijven in Auto\'s – Autobelettering

Ruitenboer B.V. Bussum Nijverheidswerf 21, Bussum

Auto\'s – Autobelettering in de volgende plaatsen:

Bussum

Auto\'s – Autobelettering in de volgende regios:

Noord-Holland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto\'s – Autobelettering, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z