Auto-dealers bestel- en vrachtwagens

Zoekt u een nieuwe of tweedehands bestelwagen of vrachtwagen voor uw bedrijf? Dan staat u op het punt een belangrijke keuze te maken. Mogelijk is het nieuwe voertuig letterlijk uw bedrijf, bijvoorbeeld wanneer u als zelfstandig klusjesman altijd op locatie werkt. Dat uw nieuwe of tweedehands voertuig technisch in orde dient te zijn spreekt voor zich, misschien nog wel meer dan bij een personenwagen voor privégebruik. Het gaat immers om het werk en inkomen van uzelf of van een werknemer binnen uw bedrijf. Daarnaast dienen er bepaalde voorzieningen aanwezig te zijn waaraan u belang hecht bij een bestelwagen of vrachtwagen, zoals de grootte en inrichting.

Ombouw en inrichting bestelwagen

Bestelwagens worden aangeboden in diverse groottes en met verschillende inrichtingsmogelijkheden. Hoe groot moet de laadruimte zijn? Wilt u een dichte of open laadruimte? De inrichting van een bestelwagen stemt u af op uw bedrijfsactiviteiten met de mogelijkheid tot laden, schotten en rekken. Een automonteur, klusdienst of koerier stellen ieder andere eisen aan de inrichting. De Belastingdienst stelt overigens ook eisen aan de ombouw en inrichting van bestelwagens. 

Vrachtwagen aanschaffen

Een vrachtwagen aanschaffen is een wat ander verhaal dan de aanschaf van een bestelwagen. Behalve dat het voertuig veel groter is wordt deze meestal ook gebruikt om mee naar het buitenland te gaan. Daarbij hebben vrachtwagen dealers vaak ook internationale klanten. Een erkende en ervaren vrachtwagendealer heeft dan ook doorgaans meerdere talen in huis en begeleidt u bij de invoer en het transport. Het noodzakelijke papierwerk en (export)kenteken worden voor u geregeld. Indien nodig wordt uw aankoop voor de export gekeurd.

Bij de aanschaf van een vrachtwagen komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Trekker
  • Oplegger
  • Bakwagen
  • Combinatie
  • Kipper
  • Aanhanger
  • Container
  • Mixer
  • Laadbak
  • Stadsbus

Vrachtwagen dealers verlenen doorgaans ook vakkundige technische dienstverlening, zoals de APK en werkzaamheden aan tachografen, airco's en koelmotoren. Een goede vrachtwagen dealer keurt tweedehands vrachtwagens aan de hand van een vaste lijst met inspectiepunten om zo de veiligheid en kwaliteit te garanderen.

Nieuw of tweedehands

Kiest u voor een nieuwe of tweedehands bestelwagen of vrachtwagen? Nieuw houdt uiteraard een hogere aanschafprijs en verzekeringspolis in, maar lagere onderhouds- en reparatiekosten in de eerste jaren. Een tweedehands voertuig is in aanschaf goedkoper, maar doorgaans heeft u meer onderhouds- en reparatiekosten. Het voertuig is ervoor immers al gebruikt en heeft slijtage ondergaan. Let er verder op wat u precies wilt qua merk, type, brandstoftype, bouwjaar, uiterlijk, voorzieningen zoals wel of geen airconditioning, enzovoort. Neem desnoods een specialist mee voor een second opinion wanneer u een bestelwagen of vrachtwagen gaat kopen.

31 resultaten voor Auto-dealers bestel- en vrachtwagens gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Auto-dealers bestel- en vrachtwagens staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Auto-dealers bestel- en vrachtwagens in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden auto-dealers bestel- en vrachtwagens:

Pagina:  first .. [1] [2] [3] [4]

Heuvelplein 1, 5463 XG VeghelTraay 183, 3971GG DriebergenComponent 84, 1446 WP PurmerendHervensebaan 13, 5232 JL Den-BoschImboslaan 71, 6951KA DierenDrieborghweg 1, 9641 KM VEENDAMFilipsweistraat 8, 4181CH WaardenburgMijlweg 61, 3316 BE DordrechtIndustriestraat 35, 6135KG sittardHaefland 30, 6441PA Brunssum
Pagina:  first .. [1] [2] [3] [4]

Auto-dealers bestel- en vrachtwagens regionaal zoeken in ...

31 resultaten gevonden voor auto-dealers bestel- en vrachtwagens

Auto-dealers bestel- en vrachtwagens zoeken in...

bedrijven uit rubriek auto-dealers bestel- en vrachtwagens

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto-dealers bestel- en vrachtwagens, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z