Auto-sleepbedrijven en -hulpdiensten

Autosleepbedrijven bieden hulp aan bedrijven, instanties en particulieren die auto\'s en andere voertuigen willen transporteren en bergen, om welke reden dan ook. Denk aan een deurwaarder die een in beslag genomen auto moet verplaatsen of de politie die een voertuig na een ongeluk wil laten wegslepen. Het spreekt voor zich dat een autosleepbedrijf niet enkel voertuigen versleept, maar ook over technische en materiële kennis beschikt. Het is namelijk uitermate belangrijk dat voertuigen op de juiste wijze worden opgeladen, getransporteerd en geborgen. Over het algemeen bieden autosleepbedrijven pechhulp, transport en berging aan.

Autosleepbedrijven voor pechhulp

Pechhulpverleners zoals de bekende ANWB werken altijd samen met autosleepbedrijven. Auto\'s die niet ter plekke te repareren zijn laten zij dan netjes wegslepen. Dit geldt ook voor garagebedrijven. Leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven maken gebruik van een autosleepbedrijf bij pechgevallen, maar ook om bijvoorbeeld lease- en huurauto\'s te verplaatsen. Particulieren die niet over een pechhulp verzekering beschikken kunnen een beroep doen op een autosleepbedrijf voor reparatie ter plekke, wegslepen maar ook vervangend vervoer. Is uw auto nog wel in goede staat of te repareren, maar kunt u zelf niet meer rijden? Dan behoort een chauffeur veelal tot de mogelijkheden.

Autosleepbedrijven voor berging

Berging betekent niets meer dan het veiligstellen van een gestrand voertuig. Dit ten behoeve van de doorstroming van het verkeer en opdat er geen verkeersgevaarlijke situatie ontstaat. Als eigenaar van uw voertuig bepaalt u zelf waar uw voertuig naartoe wordt gesleept. Binnen een bepaalde straal kan uw voertuig direct naar de plaats van de gewenste bestemming gebracht worden, daarbuiten volgt verdere transport op een later tijdstip. Ook zorgt een autosleepbedrijf ervoor dat de plaats van stranding schoon wordt achtergelaten.

Autosleepbedrijven voor transport

Naast pech en berging zijn er natuurlijk ook tal van bedrijven die voertuigen enkel willen verplaatsen. Denk aan een autobedrijf dat een serie oldtimers naar een andere vestiging wil verplaatsen of een landbouwbedrijf dat landbouwvoertuigen wil laten vervoeren. Het is natuurlijk uitermate belangrijk dat dit op professionele wijze gebeurt met hoogwaardige transportmiddelen. Vanzelfsprekend beschikt een chauffeur over zowel een chauffeurs- als bergingsopleiding en ruim praktijkervaring. Autosleepbedrijven hebben immers met tal van soorten voertuigen te maken, van oldtimers tot tractors.

Bedrijven in Auto-sleepbedrijven en -hulpdiensten

Clean2shine Van Heemskerckstraat 2, Dinteloord

Auto-sleepbedrijven en -hulpdiensten in de volgende plaatsen:

Dinteloord

Auto-sleepbedrijven en -hulpdiensten in de volgende regios:

Noord-Brabant

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto-sleepbedrijven en -hulpdiensten, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z