Bakkerijen

Bakkerij

Komt de geur van versgebakken brood jou 's ochtends ook weleens tegemoet? Een bakkerij doet ons niet zelden het water in de mond lopen. Voor dag en dauw beginnen bakkerijen al met de bereiding van brood, koek, banket en dergelijke, zodat deze 's ochtends direct voor ons klaar liggen. Dit zijn de 'warme bakkers'. Vaak beschikken zij over een aparte ruimte voor de productie, maar niet alle bakkerijen vervaardigen hun producten zelf. In dat geval is er enkel een winkel aanwezig.

Soorten brood bakkerij

Meel, water of melk, gist en zout vormen nog altijd de hoofdbestanddelen van brood. Door het vakmanschap van bakkers is de variatie in brood bij bakkerijen echter enorm toegenomen. Niet alleen tarwe, maar ook gerst, mais, boekweit, rogge, haver en gierst worden vermalen tot meel en verwerkt in brood. Dit resulteert in een zeer groot aanbod van brood bij bakkerijen. Ook met allergenen houden bakkerijen rekening, speciaal voor mensen die gevoelig zijn voor bepaalde bestanddelen in voeding.

Luxeproducten bakkerij

Bij een bakkerij kan je tegenwoordig meer dan alleen brood en andere gerelateerde producten kopen. Veel bakkerijen verkopen bijvoorbeeld allerlei soorten luxe, belegde broodjes. Sommigen beschikken ook over een lunchroom. Uiteraard spelen bakkerijen altijd op creatieve wijze in op de feestdagen met lekkernijen als kerststol, paaseitjes en pepernoten. Ook zijn er veel Turkse bakkerijen in verschillende plaatsen in Nederland. Vaak wordt hier vooral Turks brood (pita) verkocht.

9 resultaten voor Bakkerijen gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Bakkerijen staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Bakkerijen in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden bakkerijen:

Pagina:  [1]

Ovenbouwershoek 19, 7328 JH ApeldoornDr. Plesmanstraat 38, 9254 CR HurdegarypSplinterlaan 15, 2352 SB LeiderdorpMilhezerweg 17, 5752 BA DeurneBijlandselaan 52-B, 3074 EK RotterdamGrote brede plaats 25, 8861 BA HarlingenWeimarstraat 276, 2562 HS Den HaagCasimirstraat 28, 6433 GW HoensbroekSlimstraat 6, 5071 EK Udenhout
Pagina:  [1]

Bakkerijen regionaal zoeken in ...

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Bakkerijen, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z