Bakkerijen

Bakkerij

Komt de geur van versgebakken brood jou \'s ochtends ook weleens tegemoet? Een bakkerij doet ons niet zelden het water in de mond lopen. Voor dag en dauw beginnen bakkerijen al met de bereiding van brood, koek, banket en dergelijke, zodat deze \'s ochtends direct voor ons klaar liggen. Dit zijn de \'warme bakkers\'. Vaak beschikken zij over een aparte ruimte voor de productie, maar niet alle bakkerijen vervaardigen hun producten zelf. In dat geval is er enkel een winkel aanwezig.

Soorten brood bakkerij

Meel, water of melk, gist en zout vormen nog altijd de hoofdbestanddelen van brood. Door het vakmanschap van bakkers is de variatie in brood bij bakkerijen echter enorm toegenomen. Niet alleen tarwe, maar ook gerst, mais, boekweit, rogge, haver en gierst worden vermalen tot meel en verwerkt in brood. Dit resulteert in een zeer groot aanbod van brood bij bakkerijen. Ook met allergenen houden bakkerijen rekening, speciaal voor mensen die gevoelig zijn voor bepaalde bestanddelen in voeding.

Luxeproducten bakkerij

Bij een bakkerij kan je tegenwoordig meer dan alleen brood en andere gerelateerde producten kopen. Veel bakkerijen verkopen bijvoorbeeld allerlei soorten luxe, belegde broodjes. Sommigen beschikken ook over een lunchroom. Uiteraard spelen bakkerijen altijd op creatieve wijze in op de feestdagen met lekkernijen als kerststol, paaseitjes en pepernoten. Ook zijn er veel Turkse bakkerijen in verschillende plaatsen in Nederland. Vaak wordt hier vooral Turks brood (pita) verkocht.

Bedrijven in Bakkerijen

Bakker Ron Milhezerweg 17, Deurne
Firat Bakkerij B.V. Ovenbouwershoek 19, Apeldoorn
Specialiteitenbakkerij Besselink Slimstraat 6, Udenhout
Astrid's Tea & Cakes Dr. Plesmanstraat 38, Hurdegaryp
Asya Splinterlaan 15, Leiderdorp
Bakkerij Assalam/Bakkerij Agadir Bijlandselaan 52-B, Rotterdam
Bakkerij Bas Grote brede plaats 25, Harlingen
Broodbakkerij Weimar Merkez Weimarstraat 276, Den Haag
Patisserie & Catering Nelissen Casimirstraat 28, Hoensbroek

Bakkerijen in de volgende plaatsen:

Deurne, Leiderdorp, Harlingen, Apeldoorn, Den Haag, Rotterdam, Hoensbroek, Udenhout

Bakkerijen in de volgende regios:

Zuid-Holland, Friesland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Bakkerijen, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z