Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is er speciaal voor bedrijven en organisaties in bepaalde branches. Hoewel ook in bedrijven zonder bedrijfskleding vaak een dresscode geldt, zoals op een advocatenkantoor meestal geen spijkerbroek is toegestaan. Veel sectoren hebben standaard een uniform voor hun medewerkers, zoals de horeca, het beveiligingswezen of de gezondheidszorg. Een arts die in zijn spijkerbroek en trui de anamnese komt afnemen zou ongemakkelijk voelen. Evenals een beveiliger in zijn vrijetijdsoutfit minder gezag uitstraalt. Bedrijfskleding straalt dus betrouwbaarheid en gezag uit en vormt een gezonde barrière tussen twee partijen. Maar ook herkenning is een belangrijk kenmerk. Hoe weet u anders naar wie u moet wuiven in een restaurant? Bovendien zorgt bedrijfskleding ervoor dat het personeel een eenheid vormt en zich meer vereenzelvigd met het bedrijf.

Soorten bedrijfskleding

Van standaard bedrijfskleding tot een volledig ontwerp op maat door een bekende designer exclusief voor uw bedrijf. Zo ontwierp Mart Visser voor diverse bedrijven de bedrijfskleding. Een ontwerp op maat is bijvoorbeeld een must voor een exclusief beveiligingsbedrijf voor beroemdheden. Het vertegenwoordigt tenslotte een groot deel van uw bedrijf. U kunt voor uw personeel ook standaard bedrijfskleding laten verpersoonlijken, bijvoorbeeld door de kleur of het logo. Zelf neutrale shirtjes kopen en laten bedrukken is ook mogelijk.

  • Promotiekleding
  • Representatieve kleding voor kantoor- en winkelpersoneel
  • Beroepskleding voor de zorgsector, de horeca, de schoonmaak en de beveiliging
  • Werkkleding voor de bouw en industrie
  • Reflectiekleding

Veilige bedrijfskleding

Bedrijfskleding heeft in bepaalde branches naast betrouwbaarheid, gezag en herkenning ook nog een veiligheidsfunctie. Hierbij gaat het om werkkleding waaraan speciale veiligheidseigenschappen worden gesteld, zoals kleding van technisch personeel in werkplaatsen, garages en in de bouw. Lassen, werken met hitte en chemische materialen vereist vanzelfsprekend beschermend materiaal. Maar ook een politie-uniform moet aan bepaalde veiligheids- en functionaliteitseisen voldoen. Zo beschermen de reflecterende strepen een politieagent op bepaalde plekken. Globaal kan je bedrijfskleding met een veiligheidsfunctie indelen in:

  • Vlamvertragende kleding
  • Chemisch-bestendige kleding
  • Diepvrieskleding
  • Signaalkleding
  • Kleding met drijfvermogen

Neem gerust contact op met bedrijven die bedrijfskleding vervaardigen voor meer informatie.

Bedrijven in Bedrijfskleding

Groenendijk Bedrijfskleding Straat van Gibraltar 1, Woerden
Groenendijk Bedrijfskleding Straat van Gibraltar 1, Woerden
Labels Corporate Fashion Hoge Mosten 10-14, Breda
Labels Corporate Fashion Hoge Mosten 10-14, Breda
Richard Kemmeren Bedrijfskleding Erasstraat 32, Kaatsheuvel
VK and more Sportstraat 4, Roermond

Bedrijfskleding in de volgende plaatsen:

Woerden, Breda, Roermond, Kaatsheuvel

Bedrijfskleding in de volgende regios:

Noord-Brabant, Utrecht, Limburg

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Bedrijfskleding, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z