Betonboringen

Wilt u betonboringen laten uitvoeren? Dan kunt u terecht bij betonboringsbedrijven voor het boren, zagen en frezen in beton, asfalt en andere steenachtige materialen. Zij beschikken over moderne betonboormachines van hoge kwaliteit, zoals diamantboormachines. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren, gecertificeerde betonboorders die over de juiste kennis beschikken om de betonboringen uit te voeren. Een betonboringsbedrijf verricht betonboringen voor zowel particulieren als bedrijven en andere organisaties, al dan niet rechtstreeks in opdracht van de hoofdopdrachtgever. Denk aan het boren van een rookkanaal of gat voor een afzuigkap of airco, zodat er een doorvoer in de gevel ontstaat. Ook voor het plaatsen van chemische ankers of de realisatie van kruipruimteventilatie worden betonboringen toegepast.

Toepassingen betonboringen

Betonboringsbedrijven werken voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties in verschillende sectoren. Het boren, zagen en frezen in beton en asfalt voor wegen en bruggen of het uitvoeren van betonboringen om vloerverwarming te realiseren zijn enkele voorbeelden. Betonboringen worden toegepast op vele verschillende materialen, zoals metselwerk, cellenbeton oud beton, nieuw beton, gewapend beton asfalt, silicaatsteen en natuursteen. Allemaal harde materialen die een zeer nauwkeurige benadering vereisen. Een betonboringsbedrijf beschikt over de juiste kennis en ervaring om betonboringen op een professionele en veilige manier uit te voeren.

Betonboringsbedrijven

Na het toepassen van betonboringen mag u erop rekenen dat betonboringsbedrijven de werkplek altijd schoon achterlaten. Vooral in het geval van een woning of werkplek is dit belangrijk, zoals in de voedingsindustrie of gezondheidszorg. Stof en andere rommel worden zorgvuldig opgeruimd. Let er bij het kiezen van een betonboringsbedrijf op of deze VCA gecertificeerd is. Het Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) certificaat is een meetlat voor VGM-beheersystemen van bedrijven die opdrachten aannemen voor onder meer de bouwsector. Zo weet u zeker dat het betonboringsbedrijf de betonboringen professioneel en veilig uitvoert.

Bedrijven in Betonboringen

Mart Snijders Beton Boringen Industrieweg 17, Moergestel
Wensink Betonboren Bosrand 63, Ens
Abso Dijk 101, Broek op Langedijk
Adema Betonboringen Molenstraat 18, Ter Aar
Bemo betonboor- & zaagtechniek B.V. Boerenkamplaan 67 - A, Someren
Bouwkundige dienstverlening M. van Essen Fabrieksweg 32, Hoogeveen
Diaboor Molenweer 6B, Wateringen
Fens Betonboringen & Sloopwerken Heer Danielstraat 110, Rotterdam
KBZ Kleijweg Boren En Zagen Akkerlanden 2, Pijnacker
Sighem Sleuvenfrezen & Betonboren Zagen Jakob Brasserstraat 21, Westkapelle

Betonboringen in de volgende plaatsen:

Rotterdam, Ens, Eersel, Wormerveer, Ter Aar, Pijnacker, Someren, Hoogeveen, Westkapelle, Broek op Langedijk, Moergestel, Wateringen

Betonboringen in de volgende regios:

Zuid-Holland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Drenthe, Flevoland, Zeeland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Betonboringen, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z