Entertainment - Acteurs en Artiesten

Acteurs en artiesten voeren ons tijdelijk weg uit de alledaagse wereld waar niet alles probleemloos verloopt. Sterker nog: dezelfde problemen in films, series en toneelstukken lijken altijd veel minder erg dan in het dagelijks leven. Na een dag hard werken nestel je je op de bank om heerlijk te ontspannen bij je lijfserie of die ene fantastische film. Een toneelstuk is weer van een heel andere orde. De belichting en akoestiek spelen hierbij een belangrijke rol. Omdat het live is krijg je als kijker een veel groter gevoel van betrokkenheid. Bij artiesten en acteurs kan je denken aan zangers en klassieke filmacteurs, maar bijvoorbeeld ook aan stand-up-comedians, goochelaars of illusionisten. Kortom: alles wat entertaint en ons leven veraangenaamt!

Acteurs en artiesten inhuren

Acteur of artiest als beroep spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Maar vergis je niet! Want wat als het publiek niet applaudisseert? Acteurs en artiesten moeten vaak hard werken voor een onzeker bestaan, steeds weer opnieuw auditie doen en afwijzingen incasseren. Succesvolle acteurs en artiesten hebben vaak hun hele bestaan om hun werk heen gebouwd of beter gezegd: hun werk is hun bestaan. Huur je een acteur of artiest in, dan doe je niet alleen je publiek een plezier, maak ook de acteur of artiest in kwestie. De motieven om een acteur of artiest in te huren verschillen. Je gaat trouwen en wilt dat er een goede band speelt. Of je wilt een interactieve training organiseren voor je bedrijf en hebt hiervoor een acteur nodig.

Soorten acteurs en artiesten

Buiten de gangbare acteurs en artiesten – denk aan een soapacteur of popster – bestaan er nog vele andere soorten acteurs en artiesten die hun diensten aanbieden. Een greep uit het aanbod:

 • vj\'s
 • karaoke dj\'s
 • clowns
 • sprekers
 • typetjes: piraten en prinsessen
 • zandkunstenaars
 • stand-up-comedians
 • goochelaars en illusionisten
 • one-man bands
 • look-a-likes
 • acteurs voor middeleeuwse kastelen
 • strippers voor vrijgezellenfeesten
 • interactie coaches voor bedrijfstrainingen

Vaak zie je dat acteurs en artiesten meerdere rollen vervullen. Zo kan een acteur actief zijn in het theater, maar tegelijkertijd als trainingsacteur bij communicatietrainingen en spreekt hij soms stemmetjes in van  tekenfilmfiguren. Een bekende zanger zie je nogal eens een talentenjacht presenteren. Genoeg variëteit dus in acteurs en artiesten!

Bedrijven in Entertainment - Acteurs en Artiesten

Atze J. Lubach Entertainment Hoofdstraat 61, Beerta
Avanti Striptease ., .
Expositiepagina.nl Het Online Podium Boekeloseweg 69 A, Hengelo
Free Agents H. Cleyndertweg 87, Amsterdam
Free Agents H. Cleyndertweg 87, Amsterdam
Aapje Daas & Diva Javalaan 61, Zeist
ATL Music Grootzeil 376, Almere
BaBa Music Gele Eker 3, Wergea
Crazy Cadillac Hoogstraat 8, Breugel
Dance Destination ., .

Entertainment - Acteurs en Artiesten in de volgende plaatsen:

Amsterdam, Hengelo, Sint Anthonis, Zeist, Zwolle, Neede, Geleen, Breugel, Nieuwveen, Tilburg, Goes, Heeze

Entertainment - Acteurs en Artiesten in de volgende regios:

Noord-Brabant, Friesland, Noord-Holland, Overijssel, Gelderland, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Flevoland, Groningen

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Entertainment - Acteurs en Artiesten, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z