Onderhoudsbedrijf

Een onderhoudsbedrijf is doorgaans een overkoepelend bedrijf dat overeenkomsten met een aannemer en klusbedrijf vertoont qua werkzaamheden. Vaak bieden onderhoudsbedrijven een brede waaier aan onderhoudswerkzaamheden aan, van stukadoorswerkzaamheden tot loodgieterswerkzaamheden. Een onderhoudsbedrijf heeft vaak ook zijn eigen specialisme, zoals gevelonderhoud. Dankzij een groot netwerk zijn onderhoudsbedrijven in staat alle onderhoudswerken aan te bieden, eventueel besteden zij een opdracht deels uit. Ook samenwerking met gerenommeerde merken komt vaak voor, bijvoorbeeld met een verffabrikant. Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij een onderhoudsbedrijf.

Waarom een onderhoudsbedrijf?

U wilt graag iets doen aan die afgebladderde verf of uw gevels opfrissen? Maar het ontbreekt u aan tijd en/of kennis om de te realiseren? Benader dan een onderhoudsbedrijf! Regelmatig onderhoud is uitermate belangrijk voor de levensduur van een gebouw. Professioneel onderhoud en het vakkundig repareren van schade zorgt ervoor dat uw pand daadwerkelijk langer meegaat. Uiteindelijk merkt u dit ook in de kosten, omdat grote reparaties door verwaarlozing uiteindelijk meer zouden kosten en uw gebouw zijn waarde beter behoudt. Onderhoudsbedrijven bieden vaak ook onderhoudscontracten aan voor langere tijd, waardoor regelmatig onderhoud plaatsvindt en u er zelf geen omkijken naar heeft.

Diensten onderhoudsbedrijf

Bij een onderhoudsbedrijf kan u terecht voor al uw onderhoudswerken, doorgaans:

  • stukadoorswerkzaamheden
  • tegelzetter
  • renovatiewerken
  • gevelwerken
  • dakdekkerswerkzaamheden
  • dakisolatie installatiewerkzaamheden
  • grondwerken
  • timmerwerkzaamheden
  • loodgieterswerkzaamheden

Ook helpen onderhoudsbedrijven u bij de wet- en regelgeving waarmee u mogelijk te maken krijgt bij onderhoudswerkzaamheden, denk aan regelgeving op het gebied van milieu. Behalve als klant kunt u ook als bedrijf samenwerken met onderhoudsbedrijven, bijvoorbeeld door materialen aan te leveren waarmee zij werken. Denk aan hout of ijzer.

Geeft u om uw gebouw? Benader dan een onderhoudsbedrijf!

145 resultaten voor Onderhoudsbedrijf gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Onderhoudsbedrijf staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Onderhoudsbedrijf in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden onderhoudsbedrijf:

Pagina:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] .. last

Westvest 3, 4695 EA Sint maartensdijkLekstraat 97, 2515 XB Den HaagDirk Costerplein 18, 2624 TP DelftTiberstroom 15, 1721 CL ZoetermeerParallelstraat 12A, 3043 GN RotterdamHoutkopersgilde 2A, 1671 RB MedemblikOnderdijk 6, 4845 EK WagenbergNachtegaalslaan 6, 7039 CN StokkumNieuwediepstraat 57, 2547 TG Den HaagWeverskamp 46, 3848 CR Harderwijk
Pagina:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] .. last

Onderhoudsbedrijf regionaal zoeken in ...

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Onderhoudsbedrijf, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z