Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management

Organisatieadviseur nodig?

De organisatieadviseur adviseert en helpt u met de uitbreiding, reorganisatie en andere plannen voor uw bedrijf. Wilt u gaan fuseren met een ander bedrijf? Heeft u internationale ambities? Of wilt u een nieuwe bedrijfsstrategie ontwikkelen? Dan is het verstandig om de hulp in te roepen van een organisatieadviseur.

Taken van een organisatieadviseur

De organisatieadviseur neemt een groot deel van de geplande reorganisatie van uw bedrijf uit handen. Dit is in grote lijnen hoe hij te werk gaat:

  • Analyseren van de huidige bedrijfsorganisatie: Hoe loopt de communicatie nu? Hoe vinden de medewerkers dat het nu loopt (desk-research)? Waar ligt het probleem?

  • Ontwerpen van de toekomstige bedrijfsorganisatie: De organisatieadviseur probeert een creatieve oplossing te bedenken. Aan de hand daarvan schrijft hij een concreet uitvoeringsplan.

  • Advies over in te voeren veranderingen: Organisatie van bijeenkomsten om de nieuwe werkwijze uit te leggen. Het opleiden van werknemers om de taken na zijn vertrek over te nemen.

  • Helpen bij de uitvoering van deze veranderingen: Uitvoering van de implementatie. Kijken of alles volgens planning verloopt.

De organisatieadviseur richt zich vooral op:

  • Bedrijfsstrategie

  • Logistiek

  • Personeelsbeleid

  • Leiderschap

  • ICT-gebruik

De organisatieadviseur is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en theorieën in zijn vakgebied. Hij weet als geen ander dat stilstand achteruitgang is. Zo behaalt u meer efficiency, meer productiviteit en een hogere klanttevredenheid terwijl u de risico\'s beperkt.

Orde van organisatiekundigen en -adviseurs

Om de kwaliteit van dit beroep te waarborgen en de belangen van de organisatieadviseur te behartigen, is in 1940 de Ooa, opgericht. Zowel de adviseurs en de bureaus worden hier vertegenwoordigd. De organisatiekundige vindt daar onder andere meer informatie en inspiratie in de \'canon van het adviesvak\'.

Bedrijven in Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management

FTC Frans Tollenaar Consultance Prinses Christinastraat 23, Nieuwdorp
Guiver Freeman Ltd. Dijkhof 73, Ede
Make or Brake Balatonmeerlaan 20, Amsterdam
Pels Management & Consultancy Heemsteedsedreef 84, Heemstede
YellowTwig Kolbergstraat 19, Lelystad
2 Knowhow Zoeterwoudsesingel 50, Leiden
4Human M. Harpertsz. Tromplaan 52 A, Enschede
Balance Consultancy B.V. Boliviastraat 26, Delft
Grimmbros Consultancy & Training Ginnekenweg 249B, Breda
IC CHANGE Dijkgraafstraat 19, Delfgauw

Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management in de volgende plaatsen:

Amsterdam, Dordrecht, Eijsden, Amersfoort, Rijen, Breda, Beemte Broekland, Heemstede, Haarlem, Rotterdam, Delft, Ede, Sliedrecht, Veenendaal, Kruiningen

Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management in de volgende regios:

Zuid-Holland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Gelderland, Zeeland, Utrecht, Flevoland, Overijssel, Limburg

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z