Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management

Organisatieadviseur nodig?

De organisatieadviseur adviseert en helpt u met de uitbreiding, reorganisatie en andere plannen voor uw bedrijf. Wilt u gaan fuseren met een ander bedrijf? Heeft u internationale ambities? Of wilt u een nieuwe bedrijfsstrategie ontwikkelen? Dan is het verstandig om de hulp in te roepen van een organisatieadviseur.

Taken van een organisatieadviseur

De organisatieadviseur neemt een groot deel van de geplande reorganisatie van uw bedrijf uit handen. Dit is in grote lijnen hoe hij te werk gaat:

  • Analyseren van de huidige bedrijfsorganisatie: Hoe loopt de communicatie nu? Hoe vinden de medewerkers dat het nu loopt (desk-research)? Waar ligt het probleem?

  • Ontwerpen van de toekomstige bedrijfsorganisatie: De organisatieadviseur probeert een creatieve oplossing te bedenken. Aan de hand daarvan schrijft hij een concreet uitvoeringsplan.

  • Advies over in te voeren veranderingen: Organisatie van bijeenkomsten om de nieuwe werkwijze uit te leggen. Het opleiden van werknemers om de taken na zijn vertrek over te nemen.

  • Helpen bij de uitvoering van deze veranderingen: Uitvoering van de implementatie. Kijken of alles volgens planning verloopt.

De organisatieadviseur richt zich vooral op:

  • Bedrijfsstrategie

  • Logistiek

  • Personeelsbeleid

  • Leiderschap

  • ICT-gebruik

De organisatieadviseur is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en theorieën in zijn vakgebied. Hij weet als geen ander dat stilstand achteruitgang is. Zo behaalt u meer efficiency, meer productiviteit en een hogere klanttevredenheid terwijl u de risico's beperkt.

Orde van organisatiekundigen en -adviseurs

Om de kwaliteit van dit beroep te waarborgen en de belangen van de organisatieadviseur te behartigen, is in 1940 de Ooa, opgericht. Zowel de adviseurs en de bureaus worden hier vertegenwoordigd. De organisatiekundige vindt daar onder andere meer informatie en inspiratie in de 'canon van het adviesvak'.

26 resultaten voor Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden adviesbureaus - bedrijfsorganisatie & management:

Pagina:  [1] [2] [3]

Prinses Christinastraat 23, 4455 BC NieuwdorpDijkhof 73, 6715 DW EdeBalatonmeerlaan 20, 1060 RD AmsterdamHeemsteedsedreef 84, 2102 KN HeemstedeKolbergstraat 19, 8232 RM LelystadZoeterwoudsesingel 50, 2313 EK LeidenM. Harpertsz. Tromplaan 52 A, 7513 AB EnschedeBoliviastraat 26, 2622BL DelftGinnekenweg 249B, 4835 NB BredaDijkgraafstraat 19, 2645 KM Delfgauw
Pagina:  [1] [2] [3]

Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management regionaal zoeken in ...

26 resultaten gevonden voor adviesbureaus - bedrijfsorganisatie & management

Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management zoeken in...

bedrijven uit rubriek adviesbureaus - bedrijfsorganisatie & management

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z