Administratiekantoor Van Beers BV, Grijpskerke

Mariekerkseweg 48, Grijpskerke (Zeeland)

Bij Administratiekantoor Van Beers BV kunt u terecht voor de complete advisering en begeleiding van uw bedrijf bij, onder andere:

 

  • Belastingzaken
  • Boekhoudingen
  • Jaarrekeningen
  • Loonadministraties
  • Financieringsvraagstukken

Wij zijn lid van de NOAB en internationaal actief. Sinds de start in 1985 is ons kantoor gevestigd in Grijpskerke. Naast eenmanszaken en grote ondernemingen kunnen particulieren ook op onze hulp rekenen. Ook zijn wij internationaal actief. Onze opdrachtgevers komen onder andere uit Middelburg, Vlissingen, Oostkapelle, Meliskerke, Domburg, Serooskerke, Walcheren en Westkapelle.

De dienstverlening

Wij richten ons op het bedrijfsleven, maar ook particulieren zijn welkom.

Aan ondernemers bieden wij hulp bij het opzetten en voeren van de boekhouding, het opstellen van de jaarrekening en de verzorging van de loonadministratie. Particulieren kunnen bij ons terecht voor hun aangifte inkomstenbelasting, voor de aanvraag van toeslagen en correspondentie met bijvoorbeeld de Belastingdienst. Bent u een startend bedrijf dan staan wij ook graag tot uw dienst.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Administratiekantoor Van Beers BV

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.