Paramedisch Instituut Baarn, Baarn

Oosterstraat 1b, Baarn (Utrecht)

Medische Revalidatie, Revalidatie, Inspanningstesten, Conditietest, Krachttest, Overgewicht, Ontspanningstherapie, Baarn, Utrecht

Openingstijden

Trainingscentrum
Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens deze tijden kunt u bij ons binnenlopen om zelf te komen trainen. Wilt u na 18.00 uur trainen, dan raden wij u aan om een afspraak te maken.

Gezondheidscentrum
Wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Ook voor fysiotherapie en manuele therapie is het sinds 1 januari 2006 niet meer noodzakelijk dat u een verwijzing heeft van uw huisarts. Dit is per wet in de "Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie" geregeld. Sommige zorgverzekeraars vragen toch om een verwijzing van uw arts. Raadpleeg uw eigen verzekeringspolis of dit het geval is.

Vergoedingen
Met ingang van 1 januari 2006 hebben wij met nagenoeg alle zorgverzekeraars contracten afgesloten, zodat u geen eigen bijdrage hoeft te betalen. Uw polis bij uw zorgverzekeraar kan eventueel beperkingen geven over het aantal behandelingen of het maximaal te vergoeden bedrag. Indien u aanvullend bent verzekerd, zal de behandeling geheel worden vergoed. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of fysiotherapeut.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.