Schoonmaakbedrijf Fris & Vrolijk, Amsterdam

Nicolaas Ruychaverstraat 180, Amsterdam (Noord-Holland)

Schoonmaakbedrijf Fris & Vrolijk

Schoonmaakbedrijf Fris & Vrolijk verzorgt veel diensten voor bedrijf, instellingen en particulieren. Met onverminderd ethousiasme verrichten wij samen met onze medewerkers onze werkzaamheden. Bij ons staat service, kwaliteit en continuiteit hoog in het vaandel.

Het bedrijf bestaat sinds 2001 en is uitgegroeid tot een solide onderneming. Wij maken kantoren, scholen, sportscholen, kinderopvang, trappenhuizen enz. schoon. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Diensten

Schoonmaakbedrijf Fris & Vrolijk is een professioneel bedrijf, wij staan voor u klaar in Noord-Holland. Wij hebben ons gespecialiseerd in het schoonhouden ook bij bijvoorbeeld bouwopleveringen. Het is onze doelstelling om onze klanten 100% tevreden te stellen. Mocht u nog specialise wensen hebben kunt u ons altijd benaderen en zullen we overlegen hebben voor een passende oplossing. U kunt ten alle tijden een offerte aanvragen en zullen dan spoedig contact met u opnemen.


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.