Blok Dakkapellen, Lelystad

Apolloweg 2S, Lelystad (Flevoland)

Blok Dakkapellen, Lelystad

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? En bent u op zoek naar een bedrijf in Flevoland dat gespecialiseerd is in het plaatsen van een dakkapel? Blok Dakkappellen is een jong en dynamisch bedrijf dat al ruim 15 jaar ervaring heeft in het plaatsen van dakkapellen. U kunt bij ons zowel terecht voor prefab dakkapellen als traditionele dakkapellen. Liever een dakraam? Ook dat is een mogelijkheid. Ga het gesprek aan met onze dakkapel specialisten en kies voor een duurzame dakkapel van hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard zorgen we ervoor dat de stijl van de dakkapel naadloos aansluit op uw huisstijl.

Dakkapel van Blok Dakkapellen Plaatsen en montage dakkapel

Werkwijze Blok Dakkapellen

Prefab DakkapelDakkapellen plaatsen is een vak apart. Wij beginnen met een vrijblijvend gesprek waarin onze dakkapellen adviseur de status qua opmaakt. We bekijken de huidige situatie, bespreken uw wensen en maken de offerte op. Als u akkoord gaat met de offerte, maakt onze planning een afspraak met u. Op de afgesproken tijd komen onze monteurs om het dakkapel bij u te plaatsen. Hoe gaan zij te werk?

  • Stap 1: Handgereedschap omhoog brengen;
  • Stap 2: Uitmeten van het dakkapel;
  • Stap 3: Zagen en de dakpannen van uw dak halen;
  • Stap 4: De dakkapellen monteur plaatst de constructie voor het dak en dakkapel.
  • Stap 5: Met de hijskraan beginnnen we met het afval (dakbeschot en dakpannen) naar beneden te hijsen (wij voeren dit voor u af).
  • Stap 6: Nadat al het afval verwijderd is, hangen wij uw dakkapel in de hijsbanden en zetten we deze op het dak.
  • Stap 7: De dakkapellen monteur monteert uw dakkapel.
  • Stap 8: Onze monteurs zorgen dat alles goed schoongemaakt is en dat zij alles netjes achterlaten.

Zoals u ziet duurt het plaatsen van een dakkapel één dag. Kiest u voor twee dakkappellen: één op de achtergevel en één op de voorgevel, dan realiseren wij dit in de meeste gevallen ook binnen een dag voor u.

Prijzen dakkapel

Profiteer van de zeer scherpe prijzen die u krijgt voor uw dakkapel bij Blok Dakkapellen. Bovenop onze scherpe prijzen hebben wij regelmatige aantrekkelijke acties. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Voordelen dakkapel

Een dakkapel is dé oplossing als u extra ruimte op de zolderkamer wilt creëren. Niet alleen krijgt u door het plaatsen van een dakkapel een extra ruimte om in te wonen of te werken, ook vergroot u de waarde van uw huis. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het geplaatste dakkapel perfect bij uw woning aansluit. Voor iedere dakkapel afmeting hebben wij een oplossing en verschillende materialen waaruit u kunt kiezen. Wij verkopen dakkapellen van kunststof, aluminium of van hout of een combinatie van deze materialen. Neem vrijbljivend contact met ons op voor meer informatie.

Materialen dakkapellen Eindresultaat plaatsing dakkapellen

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.