Kindercentrum 'De kleine Engel', Almere

Grootzeil 370, Almere (Flevoland)

Kindercentrum 'De kleine Engel' - Almere


Werkgebied: Almere, Flevoland. Kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Tevens hebben wij NSO van 4 tot 12 jaar. Onze openingstijden zijn van 7.00 tot 19.00 uur.

Voorschoolse opvang
De ouders kunnen hun kind(eren) tussen 07:00 en 08:00uur brengen naar het Kindercentrum. Om uiterlijk 08:00 uur vertrekken wij van de opvanglocatie om de kinderen naar school te brengen.
Voor de voorschoolse opvang word 1,5 uur in rekening gebracht (inclusief vervoer).


Naschoolse opvang
De kinderen worden van school opgehaald door leid(st)ers van “de Kleine Engel”. De medewerkers zullen duidelijk herkenbaar zijn aan hun blauwe bodywarmer met een engel op de rug. Dit is herkenbaar voor de kinderen maar ook voor de leerkrachten.
Het is ook mogelijk dat de kinderen zelfstandig naar de opvang locatie komen. Hiervoor dienen wij een ondertekende verklaring van de ouders te hebben.

Op de opvanglocatie zullen we eerst gezamenlijk iets drinken en daarna krijgt ieder kind de gelegenheid om te vertellen hoe zijn/haar dag is geweest. Ze worden hierna in groepen verdeeld en beginnen we met het programma voor die middag.

Vakantie opvang
Tijdens schoolvakanties zijn wij geopend van 07:00 – 19:00 uur. Uw kind(eren) zijn ook dan van harte welkom. In de vakanties hebben wij een speciaal programma met binnen- en buitenactiviteiten en veel sport en spel ( o.a. peutergym, streetdance, drama, enz.).
Het is ook mogelijk om buiten uw pakket om uw kind in te schrijven voor opvang in de schoolvakanties.

Tussenschoolse opvang
Het is mogelijk dat uw kind(eren) tussen 12:00 en 13:00 uur op het Kindercentrum hun brood kunnen eten. Wij halen de kinderen op van school en brengen hun weer terug naar school. De kinderen hoeven geen lunchpakket mee te nemen, wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Flexibele opvang
Er zijn twee mogelijkheden voor flexibele opvang, nl.:
Strippenkaart systeem:
-  U koopt een kaart voor 20 uren.
-  U dient 1 dag van te voren te informeren als er plek is
-  Uw kind aanmelden (indien u dat niet tijdig doet kan het zijn dat de
groepen vol zijn)

Inkopen van vaste uren:
-  Uw uren zijn van te voren besproken
-  Minimaal 4 uren per week
-  Bij het niet afnemen van de uren bent u toch verplicht te betalen

Contact opnemen