Vossen Dakwerken, Echt

Zilversparstraat 23, Echt (Limburg)

Vossen Dakwerken, Echt

Rene Vossen heeft al ruim 26 jaar ervaring in het vak van dakbedekking. Zijn specialisme zijn bitumineuze en pvc-kunststof dakbedekkingen. Ook verricht hij pannenwerk en boeibekleding van plastisol-, en trespa bekleding. Voor schoorstenen opnieuw voegen, lood inzetten en mastgoten vernieuwen of renoveren kunt u hier ook terecht. Dit zowel voor bedrijven als particulieren.

Rene Vossen is zelf zeven jaar uitvoerder geweest bij een dakdekkersbedrijf, waar hij voor kleine en ook hele grote daken de uitvoering deed. Nadat het bedrijf sloot wegens omstandigheden, besloot hij zijn eigen bedrijf op te starten. Met zijn ervaring in bitumen en kunststof bekleding bent u gegarandeerd van daken van de hoogste kwaliteit.

Vossen Dakwerken geeft 10 jaar garantie op de daken. Hier staat kwaliteit en kwantiteit hoog in het vaandel. Dit is het belangrijkste voor alle werkzaamheden die hij verricht qua dakbedekkingen. Neem gerust contact op voor meer informatie. Vossen Dakwerken verleent zijn diensten tevens in Roermond, Sittard, Maastricht, Weert en Eindhoven.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.