Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Polaris Bewindvoering en Financieel beheer

Polaris Bewindvoering en Financieel beheer, Nijmegen

Graafseweg 274, Nijmegen (Gelderland)

www.polarisbewindvoering.nl

Blijf niet langer rondlopen met geldproblemen: schakel zo snel mogelijk Polaris Bewindvoering en Financieel beheer in voor hulp bij schuld en een professionele dienstverlening. Bij Polaris Bewindvoering en Financieel beheer in Nijmegen kunt u terecht voor bewindvoering, schuldhulpverlening, budgetbeheer en onderbewindstelling. Bij ons wordt professionaliteit en een persoonlijke benadering gecombineerd. Financiële zorgverlening is maatwerk: door u als mens te leren kennen, komen we tot een aanpak die goed aansluit bij u en uw situatie. Een bewindvoerder gaat verder dan slechts administratie ordenen en het beheren van financiën - u kunt ook rekenen op mentorschap.

Dienstverlening Polaris Bewindvoering en Financieel beheer

U kunt bij ons rekenen op een brede dienstverlening. Ons professionele team is breed gespecialiseerd en kan u verder helpen op verschillende vlakken. Onze financiële zorgverlening is drievoudig. Klik op de onderstaande links voor meer informatie:

Professionele financiële zorgverleners Nijmegen

Uw beschermingsbewindvoerder en schuldhulpverlener is opgeleid bij het Instituut voor Financiële Zorgverlening (IFZ). Ook is hij ingeschreven in het Post-HBO register van CPION en aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Professionele (beschermings) Bewindvoerders (NBPB). Polaris werkt samen met uiteenlopende organisaties, zoals werkgevers, gemeenten, collegae bewindvoerders en (zorg) instellingen. Wanneer een cliënt rondloopt met financiële problemen, kan dit een negatieve invloed hebben op de productiviteit op de werkvloer. Wij dragen bij aan een verbeterde situatie op financieel vlak waardoor de client zich weer beter kan focussen op de werkzaamheden. Ook functioneren wij als samenwerkingspartner voor instellingen die werken met lichamelijk en/of geestelijk gehandicapten die op zoek zijn naar een financieel beheerder.

Wat doet een bewindvoerder precies?

Een bewindvoerder op financieel vlak beheert het vermogen van de client. Hij of zij zorgt er voor dat het geld en de administratie zo goed mogelijk wordt beheerd. Wanneer iemand onder bewind staat, kan deze persoon niet meer zelf beslissen over de eigen financiën. U kunt bij ons terecht voor een brede dienstverlening op het gebied van bewindvoering. Wij verzorgen de aanvragen van bewind, openen een beheerrekening, stellen een budgetplan op, doen belastingaangiften, dienen kwijtscheldingsverzoeken in, doen aanvragen voor toeslagen en bijstand, verzorgen de administratie van een persoonsgebonden budget en geven jaarlijks verantwoording af bij de kantonrechter. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een plan dat precies aansluit bij de behoeften van de cliënt. Bekijk de aanvraagprocedure op de website.

 

Meer weten? Ga naar de website voor extra informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

 

Contact opnemen

Contact info

Polaris Bewindvoering en Financieel beheer
Graafseweg 274
Nijmegen (Gelderland)

www.polarisbewindvoering.nl

Trefwoorden: Schuldhulpverlening, Geldproblemen, Mentorschap, Onderbewindstelling, Bewindvoerder, Financiële zorgverlening, Budgetbeheer, Professionele dienstverlening, Administratie ordenen, Hulp bij schuld

Rubrieken: Financiële Instellingen/Dienstverleningen, Bewindvoering

Houd contact