Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Professionele glaszetter - Glas- en Klusbedrijf 4G, Katwijk

Glas- en Klusbedrijf 4G, Katwijk

Anemoonstraat 16, Katwijk (Zuid-Holland)

WhatsApp met Glas- en Klusbedrijf 4G

www.klusbedrijf-4g.nl

uw professionele glaszetter en timmerman voor al uw glaswerken op maat

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter? Wees welkom bij Glas- en Klusbedrijf 4G uit Katwijk. Wij bieden een breed dienstenpakket en voeren al uw glaswerken naar wens voor u uit. Zo kunt u denken aan het glas vervangen raam, of het herstellen en vervangen van glas bijvoorbeeld. Uiteraard is al het glas op maat. Wilt u gehard glazen binnendeuren of moderne spiegelwanden? Dan zijn wij uw aangewezen partner. Ook komen wij inbraakwerend glas plaatsen, evenals houten kozijnen op maat. Voor de beste glaswerken in de buurt met een goede glasservice, belt u eerst met Glas- en Klusbedrijf 4G in Katwijk.

Professionele glaszetter Katwijk, Zuid-Holland

Professionele glaszetter uit Katwijk

Bij Glas- en Klusbedrijf 4G krijgt u te maken met een ware expert op het gebied van glaswerken. Met onze ruim 32 jaar ervaring binnen de branche, kunnen wij elke opdracht voor u uitvoeren. Van tevoren komen wij eerst bij u op locatie om een inventarisatie te maken van uw wensen. Tijdens deze opname voorzien we u van een deskundig advies en denken met u mee in oplossingen en mogelijkheden. Gaat u akkoord met de vrijblijvende offerte? Dan gaan we snel voor u aan de slag. Op al onze werken ontvangt u zelfs 5 jaar garantie en op isolatieglas maar liefst 10 jaar. 

Timmerwerken in de regio Zuid-Holland

Ook voor diverse timmerwerken kunt u een beroep op ons doen. Zo kunt u ons inschakelen voor het plaatsen van nieuwe kozijnen of het plaatsen van deuren, maar ook het herstellen van houtrot behoort tot de mogelijkheden. Ook voor het leveren en plaatsen van screens, rolluiken en zonwering, staan wij klaar om u van dienst te zijn. Heeft u een andere soort klus waarbij u een vakman nodig heeft? Belt ons dan gerust om uw project aan ons voor te leggen.

Wij zijn inzetbaar in een ruim werkgebied

Woont u buiten de omgeving van Katwijk? Dan is dit voor ons geen enkel probleem. Onze projecten worden uitgevoerd in de gehele provincie Zuid-Holland en Noord-Holland. In onze portfolio kunt u vast talloze voorbeelden bekijken van afgeronde projecten bij tevreden klanten die u zijn voorgegaan. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

 

  • Professionele glaszetter
  • Glas vervangen raam
  • Glas op maat
  • Glaswerken in de buurt
  • Herstellen en vervangen van glas
  • Gehard glazen binnendeuren
  • Inbraakwerend glas plaatsen
  • Moderne spiegelwanden
  • Houten kozijnen op maat
  • Goede glasservice

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Glas op maat Katwijk, Zuid-Holland

 

Contact opnemen

Contact info

Glas- en Klusbedrijf 4G
Anemoonstraat 16
Katwijk (Zuid-Holland)

www.klusbedrijf-4g.nl

Openingstijden
Ma 09.00 - 17.00
Di 09.00 - 17.00
Wo 09.00 - 17.00
Do 09.00 - 17.00
Vr 09.00 - 17.00
Za 09.00 - 17.00
Zo gesloten

Trefwoorden: Professionele glaszetter, Glas vervangen raam, Glas op maat, Glaswerken in de buurt, Herstellen en vervangen van glas, Gehard glazen binnendeuren, Inbraakwerend glas plaatsen, Moderne spiegelwanden, Houten kozijnen op maat, Goede glasservice

Rubrieken: Glas en Glashandel, Reparatie en onderhoud, Kozijnen en Serrebouw, Timmerwerken, Rolluiken

Houd contact