Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Nagelstudio Saida, Goirle

Nagelstudio Saida, Goirle

Pastoor de Vochtstraat 9, Goirle (Noord-Brabant)

WhatsApp met Nagelstudio Saida

www.nagelstudiosaida.nl

Nagelstudio Saida, GoirleAls trotse eigenaar van Nagelstudio Saida heb al enkele jaren ervaring in nagelstyling. Buiten mooie nagels, tover ik na afloop een glimlach op uw gezicht bij het zien van het resultaat. Ik verzorg o.a. een Spa pedicure, Gelamour spa pedicure De Luxe en natuurlijk de welbekende gel lak, dat is een vrij nieuwe rage!

Spa Pedicure

Uw voeten zijn de basis van uw lichaam en hebben elke dag veel te verduren, daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen en af en toe wat extra aandacht te geven. Wanneer het lente wordt en de open schoenen weer tevoorschijn komen, worden de voeten vaak extra verzorgd, maar helaas worden ze in de winter nog wel eens vergeten. Een spa pedicure is een wellness behandeling voor uw nagels, nagelriemen, voeten en onderbenen. Anders dan bij de medische pedicure is deze behandeling niet gericht op nagelklachten- en problemen maar op het verwennen en cosmetisch verzorgen van de voeten. Zeker wanneer u dagelijks veel staat of loopt en uw benen en voeten zwaar aanvoelen, zult u baat hebben bij een spa pedicure. Het is dan fijn om even helemaal tot rust te komen en uw voeten en benen wat extra aandacht te geven. Gun uzelf eens een spa pedicure en ervaar het verfrissende, ontspannende en verzorgde resultaat!
Gelamour Spa Pedicure Deluxe

We beginnen de spa pedicure met een voetbad gevuld met Gelamour Spa Pedicure Morning Dew Soaking Salts. Na het voetbad gaan we verder met het verwijderen van het dode weefsel langs de nagelriemen en losse velletjes langs de nagel. Daarna worden uw nagels tot de gewenste lengte lengte gevijld. Na het verzorgen van de nagels en nagelriemen schubben we de onderbenen en voeten met de Gelamour Spa Pedicure Morning Dew Salt Scrub. Deze scrub wordt d.m.v. een voet- en beenmassage aangebracht. Hierna worden uw voeten voorzien van het Gelamour Spa Pedicure Morning Dew Blue Clay Masker. Hierna wordt u verwent met een heerlijke voet- en beenmassage met de Gelamour Spa Pedicure Morning Dew Nourishing Lotionl. Tot slot worden uw nagels en nagelriemen verzorgd met de Gelamour Pure Argan Oil.

Nagelstudio Saida, GoirleHandverzorging en manicure behandelingen

Op zoek naar goede handverzorging en manicure behandeling in Goirle? Dan bent u bij nagelstudio Saida  aan het juiste adres. Bij nagelsalon Saida kunt u terecht voor diverse handverzorging en manicure behandelingen. Lees snel verder voor meer informatie over ons huidige aanbod.

Gellak, de nieuwe rage!

Gellak nagels bieden u vele voordelen, zonder nadelen. Gellak beschadigt uw natuurlijke nagels niet, het verstevigt uw eigen nagels en maakt het gemakkelijker om ze te laten groeien. De Gellak is uiteraard ook geschikt voor kunstnagels. Gellak is net zo dun als gewone nagellak. Met als groot voordeel dat ze direct hard en droog zijn. Dit is zeer praktisch en efficiënt want daarna kun je direct alles weer doen. Gellak is ook uitermate geschikt voor op je teennagels waarbij je 5 weken lang mooie glanzende goed houdende nagellak hebt. Gellak is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Contact opnemen

Contact info

Nagelstudio Saida
Pastoor de Vochtstraat 9
Goirle (Noord-Brabant)

www.nagelstudiosaida.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Gelpolish, Gellak nagels, Nagelverzorging, Spa manicure, Nagelstudio, French manicure, Manicure voor bruid en bruidegom, Glamournagels, Interieurverzorgster, Verzorging voor elke nagel

Rubrieken: Nagelstudio's, Manicure, Schoonmaakservice

Houd contact