Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Jordy Sasabone t.h.o.d.n. Fit20Waalwijk, Waalwijk

Jordy Sasabone t.h.o.d.n. Fit20Waalwijk, Waalwijk

Grotestraat 313A, Waalwijk (Noord-Brabant)

WhatsApp met Jordy Sasabone t.h.o.d.n. Fit20Waalwijk

www.fit20.nl/nl/studios/fit20-Waalwijk/

Jordy Sasabone t.h.o.d.n. Fit20Waalwijk, Waalwijk

Heeft u weinig tijd maar wilt u wel graag fit worden? Bij Fit20 zorgen we ervoor dat u weer fit wordt, in 20 minuten per week. Om uw doel te bereiken krijgt u een personal trainer toegewezen, in Waalwijk is dit Jordy Sasabone. Hij zorgt ervoor dat u de oefening goed uitvoert, waardoor u weinig kans heeft op blessures.

Onze manier van werken

Een keer per week komt u langs in de studio. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt, daarom zorgen we altijd voor rust en aandacht. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat u met privacy kunt sporten. De sessie duurt 20 minuten en u hoeft zich niet om te kleden, zo bent u dus echt snel klaar. De drempel om te gaan is hierdoor ook laag en dus goed vol te houden.

Bedrijfsfitness

Naast Fit20 voor particulieren bieden we ook bedrijfsfitness aan. Bedrijfsfitness is goed voor het voorkomen van ziekteverzuim, de productiviteit en natuurlijk voor de gezondheid van uw werknemers. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u benieuwd of Fit20 iets voor u is? Maak dan een gratis en vrijblijvende kennismakingstraining. Daarna kunt u beslissen of het bij u past! Op de website vindt u de verschillende soorten abbonementen.

Contact opnemen

Contact info

Jordy Sasabone t.h.o.d.n. Fit20Waalwijk
Grotestraat 313A
Waalwijk (Noord-Brabant)

www.fit20.nl/nl/studios/fit20-Waalwijk/

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Krachttraining, Kracht trainen, High intensity interval training, Fitheid trainen, Spierkrachttraining, Sportstudio, Spiermassa opbouwen, Personal trainer, Training voor senioren, Vitaliteit

Rubrieken: Fit & gezond, Personal coaching/training

Houd contact