Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Crazy-Greek-Rich-Parfum-Pads, Rotterdam

Crazy-Greek-Rich-Parfum-Pads, Rotterdam

Heer Daniëlstraat 11, Rotterdam (Zuid-Holland)

www.crazy-greek-rich-parfum-pads.com

Houdt u van een lekker geurtje en wilt u ook een lekker geurtje in uw huis? Met de Crazy Greek Rich Parfum Pads uit Rotterdam ruikt uw huis heerlijk! Wij maken parfumpads van hoge kwaliteit, ze worden met de hand gemaakt van Eco Waxs en Real Parfum. De pads zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, bovendien geven ze geen roetaanslag.

 

Houdt u van gezelligheid en een lekkere geur in uw interieur? 
Koop dan onze Crazy-Greek-Rich's-Parfum-Producten

Wij bieden diverse parfum producten aan van hoge kwaliteit. De Parfum Pads b.v worden met de hand gemaakt van 100% Eco Waxs en 100% Real Parfum. Ze zijn milieuvriendelijk en biologische afbreekbaar. Ze geven geen roetaanslag en branden langer dan de paraffine varianten. En ze zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke geuren.

Ook zijn bij ons leverbaar crazy-greek-rich-car-parfums, dat zijn heerlijke geurtjes voor in de auto maar ook b.v voor in de linnekast, slaapkamer, badkamer, toilet etc ect, ect.

Wij bieden u ook een Parfum Doucheschuim aan. Een heerlijke zijde zachte Doucheschuim geschikt voor alle huidtypen in verschillende Parfumgeuren. Wij hebben deze in verschillende Massageolie's met Parfumgeuren die ook geschikt zijn om te gebruiken als Bodylotion.

Tevens in ons assortiment verkrijgbaar: Diverse Parfumgeuren voor de Lampé lampen en heerlijke Parfumgeur Korrels voor b.v in de stofzuigerzak, badkamer of het toilet.

Wij hebben bieden u ook diverse soorten Parfum Pads branders aan die zowel los als in leuke diverse cadeaupakketten (Starters Setjes) verkrijgbaar zijn.

NIEUW NIEUW NIEUW!

In ons Assortiment de Crazy-Greek-Rich-Parfum-Lampé. kijk gerust eens op uw gemak rond op onze website bij producten voor de info van dit product.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar onze producten? Wij zijn Maandag's t/m Vrijdag's Telefonisch bereikbaar  van 09.00 uur t/m 18.00 uur.

Wilt u meer informatie? Neemt dan gerust telefonisch contact met ons op

Parfumerie, Parfum massage olie, Parfum body lotion, Parfums, Parfumgeuren, Verschillende soorten geuren, Vrije keuze geuren, Eigen geur ontwikkelen, Cadeau voor haar en Cadeau voor hem in Rotterdam

Contact opnemen

Contact info

Crazy-Greek-Rich-Parfum-Pads
Heer Daniëlstraat 11
Rotterdam (Zuid-Holland)

www.crazy-greek-rich-parfum-pads.com

Openingstijden
Ma 09:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vr 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 18:00
Zo 09:00 - 18:00

Trefwoorden: Parfumgeuren, Hand gemaakte parfum producten, Parfum waxmels, Auto parfum , Parfum massage olie, Parfum lampé geuren, Diverse geurbranders, Parfum stofzuiger korrels, Speciaal parfum pads op bestelling

Rubrieken: Parfumerieën, Parfums

Houd contact