Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Technical advisor - TST-Consultancy BV, Wijchen

TST-Consultancy BV, Wijchen

Wagenmaker 108, Wijchen (Gelderland)

www.tst-consultancy.com

De veiligheidsdeskundige van TST-Consultancy in Wijchen staat voor u klaar

Zoekt u een professional in veiligheid met ervaring tijdens de bouw en de inbedrijfstellingen? Of een leidinggevende met oog voor een strakke coördinatie en een efficiënte aanpak? Dan is TST-Consultancy de beste keuze voor u. Werkzaam als technical advisor, constructie supervisor, veiligheidsdeskundige, service engineer en Atex inspecteur, is TST-Consultancy uw beste keuze. Daarnaast is hij gecertificeerd inspecteur NEN 3140, NEN 3840 en in te zetten voor supervisie. Deze expert is opgeleid in Middelbare Veiligheidskunde (MVK) en Hogere Veiligheidskunde (HVK) en staat klaar om kleine en grote projecten, zowel nationaal als internationaal, voor u uit te voeren.

TST-Consultancy is uw beste keuze

Met de expert van TST-Consultancy maakt u een gegarandeerde keuze voor kwaliteit, continuïteit en efficiëntie. Als supervisor en projectleider is TST-Consultancy de perfecte schakel tussen u en het uitvoerende team. Er wordt gezorgd dat de taken eerlijk en efficiënt worden verdeeld met een haalbare planning. Uiteraard biedt de expertise van TST-Consultancy ad-hocoplossingen tijdens onverwachte ontwikkelingen. Door de brede vakkennis en ruim 20 jaar ervaring, zowel nationaal als internationaal, is deze professional in te zetten in verschillende rollen, denk hierbij aan Technical Advisor, Construction Supervisor, P&M Supervisor, I&C Supervisor, Commisioning Supervisor, Site Supervisor, E&I Supervisor en meer.

Veiligheidsdeskundige met HVK

Opgeleid met het HVK-diploma is dit uw adres als u een nationaal en internationaal werkzame veiligheidsdeskundige zoekt met kennis, kunde en certificeringen op het gebied van mechanisch, elektrisch en explosieveiligheid. TST-Consultancy is in te zetten als HSE Officer, Officier Bedrijfsveiligheid, KAM, medewerker MVK, HVK, Hoger Veiligheidskundige HBS (Human Behavioural Safety), Veiligheidskundige, Industriële veiligheid, BRZO Procesveiligheid, Process Safety en Adviseur niveau 2 en 3. TST-Consultancy is op technisch vlak in te zetten in de voedselindustrie, chemische industrie, energie-industrie en olie- & gasindustrie voor zowel grote als kleine projecten. Kortom: wil u een expert die snel in te zetten is, en eventueel meerdere rollen opvolgend voor u uit kan voeren? Met TST-Consultancy maakt u altijd de beste en een breed inzetbare keuze. 

Services en diensten

Bij TST-Consultancy kiest u voor kwaliteit, continuïteit en efficiëntie. Dit wordt gegarandeerd voor uw onderneming in de rol van technical supervisor. Neem contact op als u op zoek bent naar een of meerdere van de volgende services:

 • Technical advisor
 • Constructie supervisor
 • Sgiko
 • Veiligheidsdeskundige
 • Service engineer
 • Atex inspecteur
 • Nen 3140
 • Nen 3840
 • Supervisie
 • Middelbare Veiligheidskunde (MVK)
 • Hogere Veiligheidskunde (HVK)

Techincal Safety Training

TST-Consultancy staat voor Technical, Safety, Training. Daar kunt u dus ook voor terecht. Complexe klussen worden eerlijk en efficiënt verdeeld met een haalbare planning.

 • Technical: TST-Consultancy is breed gespecialiseerd en inzetbaar in de voedselindustrie, de chemische industrie, energie-industrie en de olie- & gasindustrie.
 • Safety: Bij TST-Consultancy staat veiligheid binnen projecten voorop. Er wordt rekening gehouden met arbo-aspecten zodat de veiligheid van werknemers gewaarborgd wordt. Uiteraard is de professional op de hoogte van alle veiligheidsnormen.
 • Training: Ook in te schakelen voor het geven van trainingen op het gebied van veiligheid.  De professional is opgeleid op het gebied van explosieveiligheid internationaal geaccrediteerd volgens de IECEx-05.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Veiligheidsdeskundige Wijchen, Gelderland

 

Contact opnemen

Contact info

TST-Consultancy BV
Wagenmaker 108
Wijchen (Gelderland)

www.tst-consultancy.com

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Technical advisor, Constructie supervisor, Sgiko, Service engineer, Atex inspecteur, Nen 3140, Nen 3840, Supervisie, Middelbare Veiligheidskunde, Hogere Veiligheidskunde

Rubrieken: Veiligheid, engineering en installatie

Houd contact