Auto's - Bekleding

Autostoelhoezen

Met nieuwe autostoelhoezen krijgt het interieur van uw auto een nieuw en fris uiterlijk. Als de bekleding van uw autostoelen versleten is, lijken ze met autostoelhoezen eroverheen weer zo goed als nieuw. Het is ook slim om ze te gebruiken in uw nieuwe auto; ze beschermen de bekleding tegen vlekken, beschadigingen en kreukels waardoor deze langer meegaat.

Het wassen van de bekleding in uw auto is vaak een vervelende klus omdat die lastig te verwijderen is. Een groot voordeel van autostoelhoezen is juist dat ze gemakkelijk te verwijderen zijn; het wassen gaat zo een stuk eenvoudiger. Niet alle autostoelhoezen mogen in de wasmachine; dat ligt aan het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Vraag voor aanschaf even na wat de beste wasmethode is.

Autostoelhoezen passen altijd

  • Autostoelhoezen zijn er in drie verschillende types:
  • Pasvorm: deze zijn op maat gesneden en passen daarom altijd precies over de stoelen in uw auto. Ze zijn helemaal afgesteld op uw wensen.
  • Semi-Pasvorm: deze zijn geschikt voor bepaalde automerken. Ze zijn goedkoper dan de pasvorm autostoelhoezen omdat ze voor een hele serie auto's gemaakt worden in plaats van voor één auto.
  • Universeel: deze zijn geschikt voor de meest gangbare type autostoelen. Ze zijn flexibel zodat ze zich gemakkelijk om de stoel heen vormen.

Bedrijfslogo in de autostoel

Men maakt een pasvorm autostoelhoes met de hand, hierdoor is het ontwerp helemaal op uw wensen aan te passen. Het is zelfs mogelijk een bedrijfslogo erin te verwerken; zo past ook de binnenkant van de bedrijfsauto helemaal in de stijl van het bedrijf.

Prijs van autostoelhoezen

De prijs van autostoelhoezen lopen sterk uiteen. De duurste autostoelhoes is natuurlijk de op maat gesneden pasvorm; omdat die met de hand gemaakt wordt voor een zo nauwkeurig mogelijk resultaat. De goedkoopste  variant is de universele autostoelhoes; omdat die massaal geproduceerd wordt en in veel verschillende auto's past.

Ook het materiaal waarvan de autostoelhoes gemaakt is, heeft invloed op de prijs. Over het algemeen ligt de prijs tussen de € 20,- en € 100,-. Let er bij het bestellen wel op of het om een hele set gaat of om een enkele autostoelhoes.

Bedrijven in Auto's - Bekleding in Noord-Holland

M. Velder Prinses Irenestraat 74, Diemen

Auto's - Bekleding in de volgende plaatsen:

Breda, Arnhem, Susteren, Diemen, Capelle aan den IJssel

Auto's - Bekleding in de volgende regios:

Zuid-Holland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Gelderland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto's - Bekleding, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z