Auto's - Wasserettes

De wasstraat in en uw auto is weer brandschoon

Even met uw auto door de wasstraat en hij ziet er weer als nieuw uit. Zo bent u in het weekend uw kostbare vrije tijd niet kwijt aan het wassen van uw auto. In de wasstraat staat een geavanceerde computergestuurde machine met borstels die uw auto tot in de puntjes reinigt. Om hetzelfde resultaat met de hand te bereiken bent u uren bezig, terwijl u in de wasstraat slechts een kwartiertje kwijt bent.

Verschillende wasprogramma's bij de wasstraat

Bij een autowasstraat zijn meerdere wasprogramma's mogelijk, aangeduid met een naam of een nummer. Bijvoorbeeld:
1: alleen shampoowassen en wielwassen.
2: voorwassen, shampoowassen, wielwassen, onderkant wassen  en drogen.
3: voorwassen, shampoowassen, wielwassen, waxen, onderkant wassen en drogen.
4: voorwassen, shampoowassen, wielwassen, waxen, onderkant wassen, velgenreiniging en drogen.

Enkele veelvoorkomende termen in wasprogramma's zijn:

  • Voorwassen: dit gebeurt voordat u de auto de wasstraat inrijdt. Hierbij hoort het afspuiten van de auto, het nagaan met een sponsje en het nogmaals afspuiten met een hogedrukspuit. Dit is belangrijk omdat achtergebleven zand anders tijdens de wasbeurt over de auto schuurt.
  • Waxen: door uw auto om de 3 tot 6 maanden een waxbeurt, te geven blijft de lak in goede staat. Met een waxlaag beschermt u de lak tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Velgenreiniging: de velgen worden ingespoten met een veilige velgenreiniger en daarna met een borstel gereinigd.
  • Polish: de auto wordt ingeschuimd met een polish. Zelfs een auto met oude verweerde lak begint daardoor weer te glanzen.

Geen krassen meer in de wasstraat

Een veelgehoord argument om niet naar de wasstraat te gaan is dat de auto er krassen op zou lopen. Omdat de meeste autowasserettes tegenwoordig gebruik maken van textielborstels komt dit bijna niet meer voor. Volgens een onderzoek aan de Technische Universiteit in München is de wasstraat zelfs beter voor uw auto dan het wassen met de hand. De wasstraat reinigt uw auto beter en er ontstaan minder krassen.

56 resultaten voor Auto's - Wasserettes gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Auto's - Wasserettes staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Auto's - Wasserettes in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden auto's - wasserettes:

Pagina:  first .. [1] [2] [3] [4] [5] [6]

Ruimzicht 49, 2543 RK Den HaagUitheijing 5, 8531XJ LemmerNobelweg 2-28 a, 4462 GK GoesMarsweg 5, 8938 AM LeeuwardenAnthonetta Kuijlstraat 92, 3066 GS RotterdamZeeweegbree 15 -1, 8472 BD WolvegaLuchesiusstraat 7, 6462 BX KerkradeZellersacker 1413, 6546 HG NijmegenSlijsweg 2 z, 5145 TE WaalwijkTuinstraat 14 A, 5144 NT Waalwijk
Pagina:  first .. [1] [2] [3] [4] [5] [6]

Auto's - Wasserettes regionaal zoeken in ...

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto's - Wasserettes, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z