Aannemer

AannemerAannemer nodig?

 Een aannemer verricht bouw-, onderhoud-, en renovatiewerkzaamheden voor u. Het is erg belangrijk dat u zorgvuldig een aannemer kiest. Kijk naar de ervaring die hij heeft en vraag referenties op. Vraag ook of hij landelijk werkt, als dat niet zo is vraag dan na of hij wel in uw regio bouwt.

 

Contract met de aannemer

 

Als u niet meteen een keuze kan maken, dan is het een goed idee om een bestek te maken en dat aan verschillende aannemers voor te leggen. Een bestek is een soort prijsofferte waarin uw eisen en de daaraan verbonden kosten staan. Op deze manier vindt u de aannemer met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Leg in het bestek alles zo nauwkeurig mogelijk vast, zodat u discussies over de uitvoering van het werk vermijdt.

Aan de slag!

 

Wanneer het contract getekend is en de vergunningen geregeld zijn dan kan de aannemer beginnen met de werkzaamheden. De aannemer plaatst nu keten en bouwhekken, plant personeel en materiaal in, koopt materiaal in en huurt eventueel onderaannemers in. Als de bouwplaats ingericht is kan de bouw of verbouwing beginnen.

Onderaannemers

 

De aannemer huurt meestal een onderaannemer in als hij zelf een bepaalde dienst niet kan leveren, meestal zijn dit:

  • elektriciens

  • installateurs

  • loodgieters

  • schilders

  • steigerbouwers

  • stukadoors

  • tegelzetters

  • vloerenleggers

  • voegers

De aannemer is zelf verantwoordelijk voor het werk dat hij uitbesteed aan onderaannemers. Als u zelf derden inschakelt, leg dan alles met de aannemer op papier vast. Zelf heeft de aannemer vooral calculatoren, werkvoorbereiders, projectleiders, uitvoerders en productiepersoneel in dienst. Tot het productiepersoneel behoren onder andere metselaars, timmerlieden en opperlieden.

151 resultaten voor Aannemer gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Aannemer staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Aannemer in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden aannemer:

Pagina:  first .. [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] .. last

't Vlot 10, 6846 MA ArnhemBosgouw 148, 1352 GN AlmereSint Antoniusweg 17B, 5706 LW HelmondExpeditieweg 6, 6657 KL Boven LeeuwenAssumburgweg 23, 2531 RX Den HaagHaagweg 115, 2681 PC MonsterWolmaranstraat 136, 2572 EN Den HaagVeilingweg 18, 2675 BR HonselersdijkReeweg 62, 6374 BX LandgraafBoeroestraat 8, 2612 GE Delft
Pagina:  first .. [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] .. last

Aannemer regionaal zoeken in ...

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Aannemer, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z