Aannemer

AannemerAannemer nodig?

 Een aannemer verricht bouw-, onderhoud-, en renovatiewerkzaamheden voor u. Het is erg belangrijk dat u zorgvuldig een aannemer kiest. Kijk naar de ervaring die hij heeft en vraag referenties op. Vraag ook of hij landelijk werkt, als dat niet zo is vraag dan na of hij wel in uw regio bouwt.

 

Contract met de aannemer

 

Als u niet meteen een keuze kan maken, dan is het een goed idee om een bestek te maken en dat aan verschillende aannemers voor te leggen. Een bestek is een soort prijsofferte waarin uw eisen en de daaraan verbonden kosten staan. Op deze manier vindt u de aannemer met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Leg in het bestek alles zo nauwkeurig mogelijk vast, zodat u discussies over de uitvoering van het werk vermijdt.

Aan de slag!

 

Wanneer het contract getekend is en de vergunningen geregeld zijn dan kan de aannemer beginnen met de werkzaamheden. De aannemer plaatst nu keten en bouwhekken, plant personeel en materiaal in, koopt materiaal in en huurt eventueel onderaannemers in. Als de bouwplaats ingericht is kan de bouw of verbouwing beginnen.

Onderaannemers

 

De aannemer huurt meestal een onderaannemer in als hij zelf een bepaalde dienst niet kan leveren, meestal zijn dit:

  • elektriciens

  • installateurs

  • loodgieters

  • schilders

  • steigerbouwers

  • stukadoors

  • tegelzetters

  • vloerenleggers

  • voegers

De aannemer is zelf verantwoordelijk voor het werk dat hij uitbesteed aan onderaannemers. Als u zelf derden inschakelt, leg dan alles met de aannemer op papier vast. Zelf heeft de aannemer vooral calculatoren, werkvoorbereiders, projectleiders, uitvoerders en productiepersoneel in dienst. Tot het productiepersoneel behoren onder andere metselaars, timmerlieden en opperlieden.

9 resultaten voor Aannemer in Overijssel gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Aannemer in Overijssel staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Aannemer in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden aannemer in Overijssel:

Pagina:  [1]

Cornelis Evertsenlaan 2, 7441 JB NijverdalHof van Wenen 32, 7007 JP DoetinchemOnyxstraat 25, 7554 TP HengeloPeckedammerstraat 15, 7478 DE DiepenheimEckertstraat 4, 8263 CB KampenLupinelaan 89, 7443 NH NijverdalBrinkweg 2, 7475 NJ MarkeloGraaf Ottostraat 45, 7461 CP RijssenNieuweweg 13a, 7948 AA Nijeveen
Pagina:  [1]

Aannemer regionaal zoeken in ...

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Aannemer, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z