Aannemersbedrijven

\"Aannemersbedrijf\"Aannemersbedrijf nodig?

Een aannemersbedrijf zorgt ervoor dat verbouw-, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan uw woning of bedrijf worden uitgevoerd. Dat is vooral handig als u daar zelf niet de nodige tijd en kennis voor heeft. Het aannemersbedrijf realiseert en coördineert alle bouwwerkzaamheden.

Bestek voor het aannemersbedrijf

Uw eisen en de daaraan verbonden kosten worden vastgelegd in een bestek, dat een soort prijsofferte is. Een bestek kunt u voorleggen aan verschillende aannemersbedrijven, door deze bestekken te vergelijken kiest u het aannemersbedrijf met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Het is belangrijk dat het bestek zo volledig en nauwkeurig mogelijk is, om de risico\'s op misverstanden over de uitvoering van het werk te verkleinen. Als beide partijen het bestek ondertekenen dan wordt het een contract dat men dient na te leven.

Architect inhuren

Als u specifiekere eisen heeft, schakel dan een architect in. Die neemt het ontwerp voor zijn rekening en maakt een gedetailleerd bestek met erbij behorende bestektekening voor het aannemersbedrijf.

Eventueel houdt de architect ook nog toezicht op de bouwplaats om het aannemersbedrijf te ondersteunen bij het bouwproject. Een architect moet altijd in het architectenregister geregistreerd staan om werk uit te mogen voeren en deze titel te gebruiken. Zie ook onze rubriek Architecten en Architectenbureaus voor een architect in uw regio.

Regelgeving an administratieve zaken

De Uniforme administratieve voorwaarden voor de uitvoering van werken 1989 zijn meestal van toepassing in een contract tussen de opdrachtgever en het aannemersbedrijf. Hierin zijn veel regels en administratieve zaken uniform vastgelegd zodat het opstellen van een bestek of contract eenvoudiger wordt.

Bedrijven in Aannemersbedrijven

Bouwbedrijf A. Hokse Eekhorstweg 11 A, Meppel
Bouwbedrijf De Goey BV Cattenbroekerdijk 19, Woerden
Bouwbedrijf HB Leemdijk 14, Smilde
Bouwbedrijf Martijn Verschuren Onderdijk 6, Wagenberg
Bouwbedrijf van Berghé en zn Zandersstraat 51, IJmuiden
Bouwbedrijf van Berghé en zn Zandersstraat 51, IJmuiden
Bouwbedrijf Weeldeboer Tuin van Malina 28, Heerhugowaard
Bulldozerbedrijf Gebroeders Bijker Schoolwijksweg 1A, Rouveen
Domader B.V. Spinozalaan 421, Rijnsburg
Franken Aannemingsbedrijf Witbol 21, Huizen

Aannemersbedrijven in de volgende plaatsen:

Amsterdam, Schaijk, Huizen, Callantsoog, Heerenveen, Oterleek, Den Haag, Landgraaf, Eerbeek, Tilburg, Prinsenbeek, IJmuiden, Leeuwarden, Hengelo, Heerhugowaard

Aannemersbedrijven in de volgende regios:

Noord-Holland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Gelderland, Drenthe, Utrecht, Friesland, Limburg, Flevoland, Groningen

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Aannemersbedrijven, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z