Accessoires

Eindeloos combineren met kleding accessoires

Met de juiste kleding accessoires is je outfit pas echt compleet. Een bijpassend hoedje, een mooie armband of een chique handtasje. Je onderscheidt je toch net iets meer met de juiste accessoires. Die voegen vaak precies dat ene toe dat je tot outfit een stijlvol geheel maakt.

Met kleding accessoires kan je zo combineren dat je er iedere dag weer anders uitziet. Bijvoorbeeld een sjaaltje dat leuk staat bij verschillende kledingstukken. Natuurlijk zijn sommige accessoires voor één bepaald kledingstuk, zoals een afneembare kraag of capuchon.

Nuttige kleding accessoires

Veel kleding accessoires zijn behalve mooi ook nuttig: wat dacht je van een zonnebril, handschoenen of een riem? Als je gaat sporten zijn ze soms zelfs onmisbaar. Een pet op tijdens het tennissen of een zweetband tijdens het hardlopen; echt geen overbodige luxe!

Honderden jaren geleden liepen dames al rond met bonnet, parasol en waaier. Met deze kleding accessoires gaven ze de indruk dat ze uit de hogere sociale klasse kwamen. Iemand uit een arm gezin of met een slecht betaalde baan kon die luxe zich immers nooit veroorloven. Zo onderscheidden de adelijken, burgers en boeren zich van elkaar.

Tegenwoordig is het niet heel anders. Inmiddels zijn accessoires natuurlijk wel voor bijna iedereen betaalbaar. Maar je wilt op deze manier toch nog je identiteit en sociale status laten zien. Als niemand dit zou doen dan zou de wereld er maar saai uitzien!

Kleding accessoires voor dieren

Tegenwoordig zijn er zelfs voor je huisdieren kleding accessoires te koop; vooral voor honden zijn deze in trek. Van sjaaltjes en shirtjes om je hond te verfraaien, tot winterkleding en regenpakjes om je hond te beschermen tegen barre weersomstandigheden.

Zie onze rubriek kleding voor meer kleding accessoires!

Bedrijven in Accessoires

Biljartservice-Limburg Eisenhowerlaan 49, Beek
Fayetjes Van Merwedestraat 15, Geertruidenberg
SanRo Kado Eikenlaan 21E, Spijkenisse
Anna's Living Indoors Muntstraat 11, Valkenburg
BumpBuddies Deutzstraat 8A, Oegstgeest
Fosti Amsterdam Oosteinderweg 127, Aalsmeer
Homeley Zeilstraat 10, Amsterdam Oud Zuid
Kleertjes & Meer Zutphensestraatweg 10b, Dieren
Op de Deale Oude IJsselweg 8, Etten
Roberto Lungo Treubstraat 17, Rijswijk

Accessoires in de volgende plaatsen:

Rijswijk, Valkenburg, Amsterdam, Etten, Oss, Roosendaal, Spijkenisse, Beek, Dieren, Leeuwarden, Oegstgeest, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Geertruidenberg

Accessoires in de volgende regios:

Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Accessoires, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z