Afdichtingsbedrijven

Afdichten

Het goed afdichten van muren en wanden voorkomt veel ellende zoals lekkages en vocht- en isolatieproblemen. Dit gebeurt meestal met kit. Dat is een dikke vloeibare stof die gemakkelijk op en in openingen gespoten kan worden om die af te dichten. De drie meest gebruikte soorten kit zijn:

  • Plastische kit (beglazingskit): is onder druk te vervormen maar veert dan niet terug in zijn oude vorm. Deze kit wordt tegenwoordig nog maar weinig gebruikt, meestal bij het afdichten van de ruimte of kleine ruitjes.
  • Plasto-elastische kit (voegkit): is onder druk te vervormen en veert dan gedeeltelijk terug in zijn oude vorm. Deze kit wordt meestal gebruikt voor het afdichten van kieren en naden tussen steen en hout.
  • Elastische kit: deze kit is te vervormen en veert dan volledig in zijn oude vorm terug. Deze kit lijkt daarom op rubber. Deze kit is niet overschilderbaar en dus niet geschikt voor bijvoorbeeld houten kozijnen. Wel heel geschikt voor uw badkamer.

Machines afdichten

Behalve muren en wanden moet u ook machines goed afdichten. Slecht afgedichte machines hebben een kortere levensduur omdat er stof, vuil en water naar binnen dringt. Bovendien verspillen ze grondstoffen en maken ze door de slechte isolatie meer lawaai.

Om er zeker van te zijn dat u uw bedrijf of woning op de juiste manier laat afdichten, is het beter om een professioneel afdichtingsbedrijf in te schakelen. Deze beschikken over de kennis en expertise om alles netjes water- en luchtdicht af te dichten.

Bedrijven in Afdichtingsbedrijven in Capelle aan den IJssel

Afdichtingsbedrijf 010 Keerkring 103, Capelle aan den IJssel

Afdichtingsbedrijven in de volgende plaatsen:

Vaassen, Asten, Heerlen, Capelle aan den IJssel

Afdichtingsbedrijven in de volgende regios:

Noord-Brabant, Zuid-Holland, Limburg, Gelderland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Afdichtingsbedrijven, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z