Audiovisuele Studios en Producties

Videoproductie nodig?

Een goede videoproductie versterkt het imago van uw bedrijf. Bijvoorbeeld met een kijkje op de werkvloer, of de promotie van een nieuw product. Bedrijven gespecialiseerd in videoproductie verzorgen de video vanaf de conceptfase in het begin, tot de montage achteraf. Essentieel hierbij is dat de boodschap goed overkomt bij de kijker.

Professionele videoproductie voor uw bruiloft

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om een evenement zoals hun bruiloft of een familiefeest op film vast te leggen. Door een professionele videoproductie wordt die memorabele dag dan helemaal vastgelegd en kunt u de mooie herinneringen altijd terug halen. De uiteindelijke film zal de prachtige ervaring van die dag dicht benaderen.

Muziek en geluid

Een perfecte geluidskwaliteit is bij een goede videoproductie van groot belang. Het geluid is minstens zo belangrijk als het beeld. Het beeld is pas geloofwaardig als het geluid helemaal klopt; iedereen is goed verstaanbaar en irrelevante geluiden zijn verwijderd.

De producent voegt bij een videoproductie vaak ook achteraf geluid toe. De juiste achtergrondmuziek geeft een goede indruk van de sfeer die overgebracht moet worden. In iedere succesvolle film is het terug te zien: opzwepende muziek bij een snelle autorit, opbouwende muziek bij een spannend moment, etc. Zulke scènes zouden zonder toegevoegd geluid nooit de emoties overbrengen die ze nu doen. Met het juiste geluid stijgt een film boven zichzelf uit.

Voor een bedrijfsvideo of instructievideo is het een goed idee om te kiezen voor een professionele voice-over. De voice-over kan bij de videoproductie tot op het laatste moment aangepast worden. Zo weet u zeker dat dankzij de voice-over het beeldmateriaal voor de kijker duidelijk te begrijpen is.

Belichting

De juiste belichting is zeer belangrijk om een videoproductie professioneel en geloofwaardig te laten ogen. Zonder de juiste belichting komt een videoproductie op beeld uiteindelijk anders over dan deze in het echt deed. Met belichting breng je een bepaald persoon of object meer naar voren. Zo zijn er in een studio verschillende lampen te vinden om bijvoorbeeld een geïnterviewde goed te belichten:

  • Key light: het sterkste licht aan de voorkant van iemands gezicht.
  • Fill light: om de schaduwen die het key light aan de zijkanten van het hoofd veroorzaakt te laten verdwijnen.
  • Back light: belicht het haar van de persoon en zorgt er voor dat hij los komt van de achtergrond.

De belichting is ook nog eens afhankelijk van de persoon; zo heeft iemand met donker bruin of zwart haar meer backlight nodig dan iemand met blond haar.

De kosten van een videoproductie lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van de situatie. Vraag bij een van de bedrijven in deze gids een vrijblijvende offerte aan.

9 resultaten voor Audiovisuele Studios en Producties gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Audiovisuele Studios en Producties staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Audiovisuele Studios en Producties in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden audiovisuele studios en producties:

Pagina:  [1]

Chris. van Beeckstraat 1, 2064 XS SpaarndamDaver 12, 4017 BB Kerk AvezaathMiddenweg 99 -A, 1394 AE Nederhorst den BergNoorderpoort 28, 5916 PJ VenloPurmerendWijngaardsweg 20, 6412 PJ HeerlenHandelsweg 2, 3751 LR Bunschoten SpakenburgViergang 64, 3642 CW MijdrechtMulderstraat 4, 3815 PA Amersfoort
Pagina:  [1]

Audiovisuele Studios en Producties regionaal zoeken in ...

Audiovisuele Studios en Producties zoeken in...

bedrijven uit rubriek audiovisuele studios en producties

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Audiovisuele Studios en Producties, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z