Audiovisuele Studios en Producties

Videoproductie nodig?

Een goede videoproductie versterkt het imago van uw bedrijf. Bijvoorbeeld met een kijkje op de werkvloer, of de promotie van een nieuw product. Bedrijven gespecialiseerd in videoproductie verzorgen de video vanaf de conceptfase in het begin, tot de montage achteraf. Essentieel hierbij is dat de boodschap goed overkomt bij de kijker.

Professionele videoproductie voor uw bruiloft

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om een evenement zoals hun bruiloft of een familiefeest op film vast te leggen. Door een professionele videoproductie wordt die memorabele dag dan helemaal vastgelegd en kunt u de mooie herinneringen altijd terug halen. De uiteindelijke film zal de prachtige ervaring van die dag dicht benaderen.

Muziek en geluid

Een perfecte geluidskwaliteit is bij een goede videoproductie van groot belang. Het geluid is minstens zo belangrijk als het beeld. Het beeld is pas geloofwaardig als het geluid helemaal klopt; iedereen is goed verstaanbaar en irrelevante geluiden zijn verwijderd.

De producent voegt bij een videoproductie vaak ook achteraf geluid toe. De juiste achtergrondmuziek geeft een goede indruk van de sfeer die overgebracht moet worden. In iedere succesvolle film is het terug te zien: opzwepende muziek bij een snelle autorit, opbouwende muziek bij een spannend moment, etc. Zulke scènes zouden zonder toegevoegd geluid nooit de emoties overbrengen die ze nu doen. Met het juiste geluid stijgt een film boven zichzelf uit.

Voor een bedrijfsvideo of instructievideo is het een goed idee om te kiezen voor een professionele voice-over. De voice-over kan bij de videoproductie tot op het laatste moment aangepast worden. Zo weet u zeker dat dankzij de voice-over het beeldmateriaal voor de kijker duidelijk te begrijpen is.

Belichting

De juiste belichting is zeer belangrijk om een videoproductie professioneel en geloofwaardig te laten ogen. Zonder de juiste belichting komt een videoproductie op beeld uiteindelijk anders over dan deze in het echt deed. Met belichting breng je een bepaald persoon of object meer naar voren. Zo zijn er in een studio verschillende lampen te vinden om bijvoorbeeld een geïnterviewde goed te belichten:

  • Key light: het sterkste licht aan de voorkant van iemands gezicht.
  • Fill light: om de schaduwen die het key light aan de zijkanten van het hoofd veroorzaakt te laten verdwijnen.
  • Back light: belicht het haar van de persoon en zorgt er voor dat hij los komt van de achtergrond.

De belichting is ook nog eens afhankelijk van de persoon; zo heeft iemand met donker bruin of zwart haar meer backlight nodig dan iemand met blond haar.

De kosten van een videoproductie lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van de situatie. Vraag bij een van de bedrijven in deze gids een vrijblijvende offerte aan.

Bedrijven in Audiovisuele Studios en Producties

Betergeluid.nl Chris. van Beeckstraat 1, Spaarndam
Da Capo High End Audio Daver 12, Kerk Avezaath
Dubb4 Middenweg 99 -A, Nederhorst den Berg
Lagotronics BV Noorderpoort 28, Venlo
RBE licht en geluid , Purmerend
A.V. Point B.V. Wijngaardsweg 20, Heerlen
A.V. Point B.V. Wijngaardsweg 20, Heerlen
A.V. Point B.V. Wijngaardsweg 20, Heerlen
A.V. Point B.V. Wijngaardsweg 20, Heerlen
HCS Interactief Handelsweg 2, Bunschoten Spakenburg

Audiovisuele Studios en Producties in de volgende plaatsen:

Heerlen, Mijdrecht, Nederhorst den Berg, Amersfoort, Venlo, Purmerend

Audiovisuele Studios en Producties in de volgende regios:

Limburg, Utrecht, Noord-Holland, Gelderland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Audiovisuele Studios en Producties, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z