Auto's - Onderdelen en Accessoires

Autoparts

Autoparts zijn de onderdelen waaruit een auto bestaat en de accessoires die bij een auto horen. Onderdelen verschillen per merk. Volkswagen, Renault, Peugeot; allemaal hebben ze weer andere onderdelen. Ieder merk heeft zo z\'n eigen typen remblokken, spiegels, knipperlichten, enz.

Accessoires worden over het algemeen niet voor een bepaald merk gemaakt en zijn meer decoratief. Denk daarbij aan stoelhoezen, pookknoppen en dakkoffers. Hierbij is vooral de kwaliteit en de pasvorm belangrijk.

Kosten van autoparts

De kosten van autoparts lopen zeer uit een. Hoe oud is de auto? Is hij nog in productie? Hoeveel worden er van gemaakt? Hoe zeldzamer het onderdeel, hoe hoger de prijs. Zo kost een versnellingsbak van een Formule 1 wagen meer dan € 100.000,-. Terwijl die van een normale auto niet veel meer dan € 1000,- kost. Natuurlijk speelt de prijs van de technologie en het materiaal ook mee. Maar de prijs verschilt bovenal zoveel omdat er van de eerste versnellingsbak maar enkelen gemaakt worden en van de gewone versnellingsbak meerdere miljoenen.

Zeldzame autoparts

Als autoparts van een bepaald type niet meer in productie zijn, zijn ze een stuk moeilijker te verkrijgen. Daarom zijn er bedrijven die zich volledig toeleggen op het binnenhalen van zeldzame autoparts. Die worden desnoods geïmporteerd. Zo kunnen zelfs oldtimers nog gerepareerd worden of uitgebreid worden met vintage accessoires.

Als een onderdeel echt niet meer te vinden is of te duur is. Dan is het vaak wel mogelijk om onderdelen van een ander merk te gebruiken. Informeer daarvoor bij een van de bedrijven onder deze tekst.

Bedrijven in Auto's - Onderdelen en Accessoires

A&P Raceparts Violierstraat 7, Wateringen
A-direct Automaterialen B.V. Rijswijkseweg 130, Den Haag
A-Service Zevenbergen B.V. Campagneweg 5 J, Zevenbergen
Alarmvoorjeauto Argonweg 45, Almere
All Test Solutions Carry van Bruggenstraat 12, Apeldoorn
All Test Solutions Carry van Bruggenstraat 12, Apeldoorn
Autobedrijf Shant Händelstraat 24, Hengelo
Bandenservice van den Enghel Flevostraat 70, Purmerend
Edris Auto's & Automaterialen Spaarnwouderweg 1175, Vijfhuizen
Eef's Windowtints & Car wraps Van Heemskerckstraat 2D, Oud Gastel

Auto's - Onderdelen en Accessoires in de volgende plaatsen:

Hengelo, Den Haag, Venlo, Teuge, Joure, Hoofddorp, Apeldoorn, Heythuysen, Purmerend, Zwolle, Amsterdam, Strijen, Nistelrode, Bladel, Haelen

Auto's - Onderdelen en Accessoires in de volgende regios:

Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Drenthe, Zeeland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto's - Onderdelen en Accessoires, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z