Auto's - Onderdelen en Accessoires

Autoparts

Autoparts zijn de onderdelen waaruit een auto bestaat en de accessoires die bij een auto horen. Onderdelen verschillen per merk. Volkswagen, Renault, Peugeot; allemaal hebben ze weer andere onderdelen. Ieder merk heeft zo z'n eigen typen remblokken, spiegels, knipperlichten, enz.

Accessoires worden over het algemeen niet voor een bepaald merk gemaakt en zijn meer decoratief. Denk daarbij aan stoelhoezen, pookknoppen en dakkoffers. Hierbij is vooral de kwaliteit en de pasvorm belangrijk.

Kosten van autoparts

De kosten van autoparts lopen zeer uit een. Hoe oud is de auto? Is hij nog in productie? Hoeveel worden er van gemaakt? Hoe zeldzamer het onderdeel, hoe hoger de prijs. Zo kost een versnellingsbak van een Formule 1 wagen meer dan € 100.000,-. Terwijl die van een normale auto niet veel meer dan € 1000,- kost. Natuurlijk speelt de prijs van de technologie en het materiaal ook mee. Maar de prijs verschilt bovenal zoveel omdat er van de eerste versnellingsbak maar enkelen gemaakt worden en van de gewone versnellingsbak meerdere miljoenen.

Zeldzame autoparts

Als autoparts van een bepaald type niet meer in productie zijn, zijn ze een stuk moeilijker te verkrijgen. Daarom zijn er bedrijven die zich volledig toeleggen op het binnenhalen van zeldzame autoparts. Die worden desnoods geïmporteerd. Zo kunnen zelfs oldtimers nog gerepareerd worden of uitgebreid worden met vintage accessoires.

Als een onderdeel echt niet meer te vinden is of te duur is. Dan is het vaak wel mogelijk om onderdelen van een ander merk te gebruiken. Informeer daarvoor bij een van de bedrijven onder deze tekst.

12 resultaten voor Auto's - Onderdelen en Accessoires in Zuid-Holland gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Auto's - Onderdelen en Accessoires in Zuid-Holland staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Auto's - Onderdelen en Accessoires in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden auto's - onderdelen en accessoires in Zuid-Holland:

Pagina:  [1] [2]

Violierstraat 7, 2292 DN WateringenMolenweg 14, 3241 LH MiddelharnisDekkershoek 117, 2552 DD Den HaagMelkweg 29, 3255TE Oude TongeEinsteinstraat 8, 3316 GG DordrechtDeutzstraat 8A, 2342 AC OegstgeestRiederlaan 32B, 3074 CG RotterdamEnergieweg 59, 2382ND ZoeterwoudeLaan van Waalhaven 291, 2497GL Den HaagWillem van Hooffstraat 89, 2671 JC Naaldwijk
Pagina:  [1] [2]

Auto's - Onderdelen en Accessoires regionaal zoeken in ...

12 resultaten gevonden voor auto's - onderdelen en accessoires

Auto's - Onderdelen en Accessoires zoeken in...

bedrijven uit rubriek auto's - onderdelen en accessoires

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto's - Onderdelen en Accessoires, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z