Auto's - Autohandelaar

Autohandelaar nodig?

Bij de autohandelaar kunt u terecht voor nieuwe en tweedehands auto's. Eventueel tegen inruil van uw eigen auto. Het is er natuurlijk ook mogelijk uw eigen auto aan te bieden. Autohandelaren zijn niet gebonden aan een merk en bieden auto's aan tegen een lagere prijs dan de officiële dealer.

Auto aanbieden bij de autohandelaar

De autohandelaar bepaalt zelf of hij uw auto wil kopen of niet. Zorg dus dat de auto die u aanbiedt in goede staat verkeerd en er netjes uitziet. Hij inspecteert de auto op schade en roest, om er vervolgens een rondje mee te rijden. Daarna beginnen de onderhandelingen over de prijs.

Auto kopen bij de autohandelaar

De autohandelaar biedt ook auto's aan; vooral tweedehands auto's, ook wel 'occasions' genoemd. Die koopt u natuurlijk niet voordat u die goed geïnspecteerd heeft en er een rondje in gereden hebt. Daarbij is het ook belangrijk om te zien of de zaak er verder in orde uit ziet; een schone en opgeruimde uitstraling en alle auto's netjes gewassen.

Als u toch onzeker bent over eventuele aankoop, laat dan de ANWB Aankoopkeuring doen. Zo krijgt u zeker een deskundig kwaliteitsoordeel. Als de autohandelaar moeilijk doet over zo'n keuring, dan is er waarschijnlijk iets niet in orde met de auto en is het beter om de aankoop niet te doen.

Brancheorganisatie

Wilt u er helemaal zeker van zijn dat u met een betrouwbaar bedrijf te maken heeft? Kijk dan of het bedrijf lid is van de brancheorganisatie BOVAG. De BOVAG waarborgt de kwaliteit, garantie en betrouwbaarheid van alle autoverkopers die lid zijn. Op de website van BOVAG vindt u duizenden klantenbeoordeling over autohandelaren. Zo krijgt u online al een indruk over de kwaliteit van een bepaalde autohandelaar.

4 resultaten voor Auto's - Autohandelaar in Gelderland gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Auto's - Autohandelaar in Gelderland staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Auto's - Autohandelaar in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden auto's - autohandelaar in Gelderland:

Pagina:  [1]

Industrielaan 12, 3903 AC VeenendaalGraham Bellstraat 3.04, 8013 PL ZwolleMentestraat 10, 4021 HE MaurikVosheuvelweg 5, 6545 AD Nijmegen
Pagina:  [1]

Auto's - Autohandelaar regionaal zoeken in ...

bedrijven uit rubriek auto's - autohandelaar

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto's - Autohandelaar, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z