Auto's - Autoruiten

Autoruit vervangen

Wilt u een autoruit vervangen? Een autoruit die vol met krassen van ruitenwissers en ijskrabbers zit, is niet alleen lelijk maar ook gevaarlijk. Bij laaghangende zon of slecht weer zijn de krassen goed te zien en verminderen ze merkbaar het zicht. Laat om dit te verhelpen de autoruit polijsten.

Polijsten is goedkoper dan de autoruit vervangen

Het voordeel van polijsten is dat het goedkoper is dan de autoruit vervangen en in de meeste gevallen een perfect resultaat oplevert. Bovendien hoeft de autoruit niet uit de auto gehaald te worden, wat eventuele schade tijdens de demontage aan de auto voorkomt.

Op internet zijn veel sets te koop waarmee u zelf uw autoruit kunt polijsten. Doe dit niet.  Het op internet verkrijgbare gereedschap komt absoluut niet in de buurt van het gereedschap waarmee een geautoriseerde glasreparateur werkt. Bovendien is die er voor opgeleid.

Sterretje in de voorruit

Een sterretje in de voorruit verandert bij temperatuurverschillen in een barst. Dit blokkeert niet alleen uw zicht, maar maakt ook de kooiconstructie van uw auto minder sterk. Voor uw eigen veiligheid is het dus belangrijk een sterretje tijdig te repareren. Een sterretje kleiner dan een 2 euro munt is vrijwel altijd te repareren.

Ook voor uw portemonnee is het beter om een sterretje tijdig te repareren. Het repareren van een sterretje kost zo'n 100 euro als u niet verzekerd bent voor autoruitschade. De autoruit vervangen is veel duurder.

Kosten autoruit vervangen

Als de ster te groot is of een barst is geworden, dan moet u de autoruit vervangen. Afhankelijk van de auto kost dit meestal tussen de € 300,- en € 800,-. Garantie en originaliteit hebben natuurlijk ook invloed op de prijs. Met originaliteit wordt bedoeld of de autoruit vervangen wordt door een ruit van dezelfde fabrikant als het automerk, of door een standaard ruit van de autoglasfabrikant.

10 resultaten voor Auto's - Autoruiten gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Auto's - Autoruiten staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Auto's - Autoruiten in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden auto's - autoruiten:

Pagina:  [1]

Schans 93-95, 3025 VE RotterdamSinjeur Semeynsweg 275, 2524 EK Den HaagAmbachtstraat 9, 1403 TE BussumClariet Kok-van Alphenstraat 38, 2331 NK LeidenDreef 87, 4813 EE BredaMonsterseweg 147, 2691 JE 's-GravenzandeGooiland 4D, 1948 RC BeverwijkIndustrieweg 8, 9765 BL PaterswoldeNijverheidswerf 21, 1402 BV BussumLeeuwerikstraat 33, 5922 VJ Venlo
Pagina:  [1]

Auto's - Autoruiten regionaal zoeken in ...

Auto's - Autoruiten zoeken in...

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto's - Autoruiten, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z