Auto's - Autoruiten

Autoruit vervangen

Wilt u een autoruit vervangen? Een autoruit die vol met krassen van ruitenwissers en ijskrabbers zit, is niet alleen lelijk maar ook gevaarlijk. Bij laaghangende zon of slecht weer zijn de krassen goed te zien en verminderen ze merkbaar het zicht. Laat om dit te verhelpen de autoruit polijsten.

Polijsten is goedkoper dan de autoruit vervangen

Het voordeel van polijsten is dat het goedkoper is dan de autoruit vervangen en in de meeste gevallen een perfect resultaat oplevert. Bovendien hoeft de autoruit niet uit de auto gehaald te worden, wat eventuele schade tijdens de demontage aan de auto voorkomt.

Op internet zijn veel sets te koop waarmee u zelf uw autoruit kunt polijsten. Doe dit niet.  Het op internet verkrijgbare gereedschap komt absoluut niet in de buurt van het gereedschap waarmee een geautoriseerde glasreparateur werkt. Bovendien is die er voor opgeleid.

Sterretje in de voorruit

Een sterretje in de voorruit verandert bij temperatuurverschillen in een barst. Dit blokkeert niet alleen uw zicht, maar maakt ook de kooiconstructie van uw auto minder sterk. Voor uw eigen veiligheid is het dus belangrijk een sterretje tijdig te repareren. Een sterretje kleiner dan een 2 euro munt is vrijwel altijd te repareren.

Ook voor uw portemonnee is het beter om een sterretje tijdig te repareren. Het repareren van een sterretje kost zo'n 100 euro als u niet verzekerd bent voor autoruitschade. De autoruit vervangen is veel duurder.

Kosten autoruit vervangen

Als de ster te groot is of een barst is geworden, dan moet u de autoruit vervangen. Afhankelijk van de auto kost dit meestal tussen de € 300,- en € 800,-. Garantie en originaliteit hebben natuurlijk ook invloed op de prijs. Met originaliteit wordt bedoeld of de autoruit vervangen wordt door een ruit van dezelfde fabrikant als het automerk, of door een standaard ruit van de autoglasfabrikant.

Bedrijven in Auto's - Autoruiten

Autoglas Cihan Schans 93-95, Rotterdam
Achilles Autoglas Sinjeur Semeynsweg 275, Den Haag
Auto Service Cara Ambachtstraat 9, Bussum
AutoruitenSter Clariet Kok-van Alphenstraat 38, Leiden
AutoruitenSter Clariet Kok-van Alphenstraat 38, Leiden
Carcure Dreef 87, Breda
De Autoruiten Prins Monsterseweg 147, 's-Gravenzande
R & S Autoruitenservice Gooiland 4D, Beverwijk
R.H.T. Autotechniek Industrieweg 8, Paterswolde
Ruitenboer B.V. Bussum Nijverheidswerf 21, Bussum

Auto's - Autoruiten in de volgende plaatsen:

Bussum, Leiden, Paterswolde, Beverwijk, Rotterdam, Venlo, Den Haag, Breda

Auto's - Autoruiten in de volgende regios:

Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto's - Autoruiten, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z