Adviesbureaus - Administratie en Belasting

Belastingaangifte doen

 

U ziet er weer tegenop; de belastingaangifte. Iedereen in Nederland moet nou eenmaal belasting betalen dus u komt er niet onderuit. Veel mensen laten dit doen door een vriend of kennis die meer ervaring heeft met dit soort zaken.

Het is beter om naar een belastingadvieskantoor te gaan. Zo weet u zeker dat er goed met uw belastingaangifte om wordt gegaan en u geen cent teveel betaald; een verkeerde belastingaangifte kost u veel extra geld.

Als ondernemer is het al helemaal verstandig om naar een belastingadvieskantoor te gaan. Voor een wat groter bedrijf met een gecompliceerde administratie is het doen van belastingaangifte meestal een ingewikkelde klus. Een belastingadviseur neemt deze taak helemaal uit handen.

Bovendien veranderd de wetgeving rondom het belastingstelsel vaak. Een goede belastingadviseur is hiervan altijd op de hoogte. Vaak is het ook nog mogelijk om bij een belastingadvieskantoor een adviesabonnement te nemen waarmee u het hele jaar antwoord krijgt op uw fiscale vragen.

Soorten belastingaangiften

 

Een belastingadviseur biedt hulp bij verschillende soorten belastingaangiften:

  • Inkomstenbelasting

  • Loonbelasting

  • Omzetbelasting

  • Vennootschapsbelasting

  • Erfbelasting

Kosten belastingaangifte

 

Als ondernemer liggen de kosten natuurlijk geheel aan de grootte van de belastingaangifte. Met een eenvoudige administratie gaat dat een stuk sneller dan met een grote. Over het algemeen rekent een belastingadviseur zo tussen de €75 en €150 per uur.

Een particulier betaalt minder voor zijn belastingaangifte. Meestal rond de €60 euro voor de hele aangifte. Vaak rekenen ze ook nog toeslagen als er sprake is van een echtscheiding, verhuizing of oversluiting van een hypotheek.

Meer informatie nodig? Kijk eens op de site van de belastingdienst.

124 resultaten voor Adviesbureaus - Administratie en Belasting gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Adviesbureaus - Administratie en Belasting staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Adviesbureaus - Administratie en Belasting in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden adviesbureaus - administratie en belasting:

Pagina:  first .. [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] .. last

Sandeveld 7, 3085 BN RotterdamPlompertstraat 28 B, 3087 BD RotterdamIJselstraat 9, 1078BZ AmsterdamIJselstraat 9, 1078 BZ AmsterdamDe Leeuwerik 28, 8862 LA HarlingenHoofdstraat 127A, 2171 BA SassenheimReigerskamp 640, 3607 JL MaarssenDe Kade 24, 8191 VX WapenveldIndustrieweg 12, 5262 GJ VughtZwaluwenburg 8, 8084 PD 't Harde
Pagina:  first .. [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] .. last

Adviesbureaus - Administratie en Belasting regionaal zoeken in ...

124 resultaten gevonden voor adviesbureaus - administratie en belasting

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Adviesbureaus - Administratie en Belasting, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z