Adviesbureaus - Administratie en Belasting

Belastingaangifte doen

 

U ziet er weer tegenop; de belastingaangifte. Iedereen in Nederland moet nou eenmaal belasting betalen dus u komt er niet onderuit. Veel mensen laten dit doen door een vriend of kennis die meer ervaring heeft met dit soort zaken.

Het is beter om naar een belastingadvieskantoor te gaan. Zo weet u zeker dat er goed met uw belastingaangifte om wordt gegaan en u geen cent teveel betaald; een verkeerde belastingaangifte kost u veel extra geld.

Als ondernemer is het al helemaal verstandig om naar een belastingadvieskantoor te gaan. Voor een wat groter bedrijf met een gecompliceerde administratie is het doen van belastingaangifte meestal een ingewikkelde klus. Een belastingadviseur neemt deze taak helemaal uit handen.

Bovendien veranderd de wetgeving rondom het belastingstelsel vaak. Een goede belastingadviseur is hiervan altijd op de hoogte. Vaak is het ook nog mogelijk om bij een belastingadvieskantoor een adviesabonnement te nemen waarmee u het hele jaar antwoord krijgt op uw fiscale vragen.

Soorten belastingaangiften

 

Een belastingadviseur biedt hulp bij verschillende soorten belastingaangiften:

  • Inkomstenbelasting

  • Loonbelasting

  • Omzetbelasting

  • Vennootschapsbelasting

  • Erfbelasting

Kosten belastingaangifte

 

Als ondernemer liggen de kosten natuurlijk geheel aan de grootte van de belastingaangifte. Met een eenvoudige administratie gaat dat een stuk sneller dan met een grote. Over het algemeen rekent een belastingadviseur zo tussen de €75 en €150 per uur.

Een particulier betaalt minder voor zijn belastingaangifte. Meestal rond de €60 euro voor de hele aangifte. Vaak rekenen ze ook nog toeslagen als er sprake is van een echtscheiding, verhuizing of oversluiting van een hypotheek.

Meer informatie nodig? Kijk eens op de site van de belastingdienst.

124 resultaten voor Adviesbureaus - Administratie en Belasting gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Adviesbureaus - Administratie en Belasting staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Adviesbureaus - Administratie en Belasting in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden adviesbureaus - administratie en belasting:

Pagina:  first .. [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] .. last

Rijnstraat 93 a, 2223 EA KatwijkDe Savornin Lohmanstraat 539, 1067PV AmsterdamClingendaellaan 237, 1333WJ AlmereBrouwerijweg 27a, 4357CD DomburgLentseveld 18, 6663 KM LentLagebrink 63, 7317 BD ApeldoornSteekterweg 80 G, 2407 BH Alphen aan den RijnDe Akkeren 43, 3762AN SoestBurg. Hoogeboomlaan 78a, 1718 BK HoogwoudHoedenmakerstraat 27, 8043 BJ Zwolle
Pagina:  first .. [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] .. last

Adviesbureaus - Administratie en Belasting regionaal zoeken in ...

124 resultaten gevonden voor adviesbureaus - administratie en belasting

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Adviesbureaus - Administratie en Belasting, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z