Kantoorartikelen

Kantoorartikelen spelen een essentiële rol binnen uw bedrijf. Sterker: uw werknemers zouden maar moeilijk vooruit komen zonder. Van prettig schrijvende pennen tot een goed functionerende printer met bijbehorende inktcartridges. Dit geldt ook voor scholen. Niet alleen leraren behoeven bepaalde kantoorartikelen om hun werk goed te kunnen uitvoeren, ook leerlingen dienen over het juiste materiaal te beschikken. Denk aan pennen, een gum of een schaar. Maar ook particulieren schaffen geregeld kantoorartikelen aan om thuis hun administratie goed op orde te houden. Welke soorten kantoorartikelen bestaan er en waar let u op bij de aanschaf ervan?

Soorten kantoorartikelen

Er bestaan vele soorten kantoorartikelen, van bekende tot minder bekende:

 • Plakband: een envelop vastplakken, tijdelijk een A4'tje met belangrijke aantekeningen ophangen, geen kantoor kan zonder.
 • Nietmachines: zeer handig om papieren bij elkaar te houden. Met een ontnieter verwijdert u nietjes weer netjes.
 • Gummen: onmisbaar voor als je een fout hebt begaan met potlood. Ook bestaan er gummen voor pennen.
 • Pennen: al doen we tegenwoordig bijna alles digitaal, pennen zijn onmisbaar voor snelle aantekeningen en gewilde to-do-lijstjes.
 • Perforators: hiermee maak je netjes gaten in papieren die bij elkaar gehouden moeten worden in mapjes.
 • Brievenbakjes: voor papieren die nog niet het archief in hoeven, maar wel bij de hand gehouden moeten worden.
 • Paperclips: papieren die u tijdelijk wilt groeperen, maar niet wilt beschadigen door het gebruik van een nietje.
 • Lijm: over het algemeen wordt lijm wat minder gebruikt op kantoor, maar het kan zeker niet worden vervangen door plakband.
 • Mappen: onmisbaar om projecten en dergelijke gescheiden te houden in uw kast, lade of archiefkast.
 • Pennenbakjes: van alle kantoorartikelen raken pennen het vaakst kwijt. Een pennenbakje lost dit probleem voor een aanzienlijk deel op.
 • Bureau-onderleggers: even iets op een briefje opschrijven gaat een stuk prettiger met een goede ondergrond.

Waar vindt u de beste kantoorartikelen?

Goedkoop is duurkoop. Dit geldt zeker voor kantoorartikelen. Uw werknemers werken er immers elke dag intensief mee – mits er sprake is van een gezonde arbeidsethos. U wilt dus niet dat de door u aangeschafte perforators, nietmachines en labelmachines binnen afzienbare tijd de geest geven. Of erger: uw printer begeeft het opeens. Offertes kunnen niet meer geprint worden, betalingsherinneringen blijven liggen, kortom: een rampscenario dat ieder bedrijf graag vermijdt. Het is daarom slim om voor gerenommeerde kwaliteitsmerken te kiezen, zoals Canon, HP en Stabilo Boss bij uw zoektocht naar kantoorartikelen.

2 resultaten voor Kantoorartikelen in Utrecht gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Kantoorartikelen in Utrecht staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Kantoorartikelen in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden kantoorartikelen in Utrecht:

Pagina:  [1]

Amsterdamseweg 61, 3812 RR AmersfoortNijverheidstraat 29, 3743 EZ Baarn
Pagina:  [1]

Kantoorartikelen regionaal zoeken in ...

Kantoorartikelen zoeken in...

bedrijven uit rubriek kantoorartikelen

 • Geen bedrijven op kunnen halen.

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Kantoorartikelen, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z