Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Moois van Mooy Bloembindersatelier, Vlaardingen

Fransenstraat 23, Vlaardingen (Zuid-Holland)

WhatsApp met Moois van Mooy Bloembindersatelier

www.mooisvanmooy.nl

Moois van Mooy bloembindersatelier heeft iedere dag een diversiteit aan verse bloemen voor u klaar staan.

De bloemen in onze winkel zijn per stuk te verkrijgen. Dit geeft u de mogelijkheid om een boeket te laten samenstellen, geheel naar uw wensen. Uiteraard kunt u ook kiezen uit de reeds gemaakte boeketten en een diversiteit aan bloemwerk.

Moois van Mooy bloembindersatelier biedt u ook een ruim aanbod aan planten. Deze zijn los te verkrijgen, maar we zetten hem graag meteen voor u in een mooie sierpot.
Ook voor aardewerk, glaswerk, woonaccessoires en diverse decoratieve artikelen kunt u terecht in onze winkel, leuk om cadeau te geven. Tevens zijn cadeaubonnen bij ons te verkrijgen.

Rouwarrangementen

Bij een sterfgeval komt altijd veel kijken. Op korte termijn moet dan heel veel geregeld worden. Indien het de wens is van de overledene bloemwerk te hebben bij de uitvaart, willen wij u hier graag in adviseren en helpen bij het uitzoeken van een bijpassend bloemwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk.

Rouwbloemwerk varieert van groot tot klein, zelfs uiteenlopende bloemstukken die betrekking hebben op een hobby of levensstijl die een persoon uitoefende is voor ons geen probleem.
Wij gebruiken dagelijks verse bloemen en gaan uiterst zorgvuldig te werk. Wij hebben een uitgebreid assortiment en ruime ervaring in het rouwbloemwerk.

Vanaf september is heel ons assortiment ook online te bestellen. Zo kunt u en uw Familie/Vrienden rustig thuis de tijd nemen om het uit te zoeken en te bestellen.

Contact opnemen

Contact info

Moois van Mooy Bloembindersatelier
Fransenstraat 23
Vlaardingen (Zuid-Holland)

www.mooisvanmooy.nl

Trefwoorden: Bloemen, Planten, Bruidsboeketten, Rouwbloemwerk, Bloemstukken, Woonaccesoires, Kadoartikelen, Bloempotten, Webwinkel, Boeketten

Rubrieken: Bloemsierkunst, Bloembinderijen, Bloemenwinkels, Webwinkel, Bloemen online bestellen

Houd contact