JvM Interimmanagement & Advies, Etten Leur

Jagershof 30, Etten Leur (Noord-Brabant)

Wilt u uw klant echt centraal stellen, bent u zoekende bij het verbeteren van uw financiŽle resultaten, heeft u geen tijd om verbeteringen binnen uw bedrijfsvoering door te voeren of weet u niet hoe te starten? Dan bent u bij JvM Interimmanagement & Advies aan het juiste adres! Ik realiseer voor u werkende oplossingen, verbeteringen en vernieuwingen binnen uw bedrijfsvoering. Ik ben pas tevreden als de oplossing ook daadwerkelijk in de praktijk werkend is en dit alles conform de afgesproken kwaliteit en binnen de tijdslijnen en budgetten. Als CFO, (Finance) (Interim) Manager of Projectleider geef ik graag vorm aan dit proces. Onder een directie werken is voor mij geen probleem

JvM Interimmanagement & Advies heeft ervaring met diverse verandertrajecten zoals fusies, reorganisaties, nieuwbouw trajecten en outsourcing. Daarnaast is er veel kennis en ervaring bij het doorvoeren van verbeteringen op het gebied van klantsystemen, procesmanagement, LEAN, risk management, managementinformatie, planning & control cyclus, benchmarking etc.

In de functies van projectleider, business controller, manager en directeur heb ik mijn ervaring opgedaan. Dit zowel binnen een directieteam als daaronder.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.