Aanbouw

Een aanbouw

Een aanbouw biedt de perfecte oplossing als u behoefte heeft aan meer woonruimte maar u geen zin heeft in een dure en zware verhuizing. Een aanbouw is een ruimte die tegen uw huidige woning aangebouwd wordt, hiermee breidt u uw woonruimte flink uit. U vergroot hiermee niet alleen uw woning, u vergroot ook de waarde van uw woning!

Aanbouw of uitbouw?

Een aanbouw en een uitbouw zijn niet hetzelfde; bij een uitbouw loopt de huidige ruimte over in de nieuwe ruimte die tegen de woning geplaatst wordt. Dit heeft als voordeel dat uw al bestaande woonruimte nog groter wordt. Bij een aanbouw kan de buitenmuur en voorgevel intact blijven. De voordelen hiervan zijn:

  • een extra woonruimte in uw huis
  • minder kosten
  • minder energieverbruik
  • minder overlast door de verbouwing

Aanbouw serre

Als u graag van uw tuin geniet, dan kunt u kiezen voor een aanbouw serre. Een serre bestaat grotendeels uit glas, waardoor u met koud en regenachtig weer nog steeds van uw tuin kunt genieten. De zon schijnt door de serre naar binnen en zorgt voor een aangename temperatuur in uw serre zonder dat u daarvoor extra energie verbruikt.

Kosten aanbouw

De kosten van een aanbouw zijn van heel veel zaken afhankelijk, daardoor is het onmogelijk een standaard prijs te bepalen. Over het algemeen ligt de prijs van een aanbouw boven de €20.000. De kosten van een serre liggen meestal tussen de €10.000 en €20.000. Kijk op Omgevingsloket.nl om te zien of u een vergunning nodig heeft.

 

1 resultaten voor Aanbouw in Middelburg gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Aanbouw in Middelburg staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Aanbouw in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden aanbouw in Middelburg:

Pagina:  [1]

Oude Koudekerkseweg 23, 4335 CA Middelburg
Pagina:  [1]

Aanbouw regionaal zoeken in ...

Aanbouw zoeken in...

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Aanbouw, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z