Aannemersbedrijven

AannemersbedrijfAannemersbedrijf nodig?

Een aannemersbedrijf zorgt ervoor dat verbouw-, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan uw woning of bedrijf worden uitgevoerd. Dat is vooral handig als u daar zelf niet de nodige tijd en kennis voor heeft. Het aannemersbedrijf realiseert en coördineert alle bouwwerkzaamheden.

Bestek voor het aannemersbedrijf

Uw eisen en de daaraan verbonden kosten worden vastgelegd in een bestek, dat een soort prijsofferte is. Een bestek kunt u voorleggen aan verschillende aannemersbedrijven, door deze bestekken te vergelijken kiest u het aannemersbedrijf met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Het is belangrijk dat het bestek zo volledig en nauwkeurig mogelijk is, om de risico's op misverstanden over de uitvoering van het werk te verkleinen. Als beide partijen het bestek ondertekenen dan wordt het een contract dat men dient na te leven.

Architect inhuren

Als u specifiekere eisen heeft, schakel dan een architect in. Die neemt het ontwerp voor zijn rekening en maakt een gedetailleerd bestek met erbij behorende bestektekening voor het aannemersbedrijf.

Eventueel houdt de architect ook nog toezicht op de bouwplaats om het aannemersbedrijf te ondersteunen bij het bouwproject. Een architect moet altijd in het architectenregister geregistreerd staan om werk uit te mogen voeren en deze titel te gebruiken. Zie ook onze rubriek Architecten en Architectenbureaus voor een architect in uw regio.

Regelgeving an administratieve zaken

De Uniforme administratieve voorwaarden voor de uitvoering van werken 1989 zijn meestal van toepassing in een contract tussen de opdrachtgever en het aannemersbedrijf. Hierin zijn veel regels en administratieve zaken uniform vastgelegd zodat het opstellen van een bestek of contract eenvoudiger wordt.

77 resultaten voor Aannemersbedrijven gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Aannemersbedrijven staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Aannemersbedrijven in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden aannemersbedrijven:

Pagina:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] .. last

Spieakker 4, 4841 NH PrinsenbeekAchterland 33, 2964 LA Groot-AmmersDorpsstraat 17, 1842 GS OterleekNijverheidsweg 2, 1759 JR CallantsoogEekhorstweg 11 A, 7942 JC MeppelLeemdijk 14, 9422 CL SmildeOnderdijk 6, 4845 EK WagenbergZandersstraat 51, 1971 XT IJmuidenTuin van Malina 28, 1705 SX HeerhugowaardSchoolwijksweg 1A, 7954 GT Rouveen
Pagina:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] .. last

Aannemersbedrijven regionaal zoeken in ...

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Aannemersbedrijven, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z